Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ

  • Δημοσιεύτηκε: 2022 / τεύχος 05 / σελ. 84

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΝΟΣ ΜΠΑΡ

Ως δυναμικοί χώροι, τα μπαρ απαιτούν προσεκτικό και μελετημένο σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με τις ανάγκες των εργαζομένων και των πελατών, αλλά και τις ισχύουσες προδιαγραφές. Το βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί αφορά στο είδος του χώρου, ο οποίος και θα καθορίσει τον τύπο των ποτών που θα σερβίρονται, τη δυνατότητα παράλληλης προσφοράς μικρών εδεσμάτων, την προβλεπόμενη δυναμική, την επιθυμητή ατμόσφαιρα κτλ., στοιχεία που με τη σειρά τους θα καθορίσουν τη διάταξη του μπαρ και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ

Eκτός από τα γεωμετρικά στοιχεία, τη μορφή και την αισθητική μιας σκάλας, η αναγνωρισιμότητα και η ασφαλής χρησιμοποίησή της αποτελούν απαραίτητα στοιχεία, τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη μέριμνα τόσο κατά τη…
ΤΑ LOBBY ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΤΑ LOBBY ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΗ λειτουργικότητα ενός σύγχρονου lobby έγκειται σε διάφορες σχεδιαστικές παραμέτρους, όπως είναι η χωροθέτηση των επί μέρους λειτουργιών και ο προσανατολισμός. Ο επισκέπτης θα πρέπει εύκολα και γρήγορα…
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.