ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
- Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Η ύπαρξη χώρων αποθήκευσης στην κατοικία αποτελεί το σημαντικότερο ίσως παράγοντα για τη σωστή οργάνωση του σπιτιού και για την επίτευξη ενός αρμονικού περιβάλλοντος μέσα σε αυτό.
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ . IΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Η σύγχρονη τεχνολογία των υλικών και των κατασκευαστικών μεθόδων επιτρέπει το συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής των κλιμακοστασίων σε ευφάνταστες κατασκευές.
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Η χρήση ανελκυστήρα σε μια μονοκατοικία σχετίζεται τόσο με το μέγεθος και τη διαρρύθμιση της μονοκατοικίας, όσο και με τις ιδιαίτερες ανάγκες των χρηστών της.