ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 05 / σελ. 85

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Τα εστιατόρια και γενικότερα οι χώροι εστίασης διαθέτουν χώρους με διαφορετικές ανάγκες σε αερισμό. Για την ασφάλεια, υγιεινή και άνεση των εργαζόμενων αλλά και των πελατών που βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους επιβάλλεται η ύπαρξη συνήθως διαφορετικών συστημάτων αερισμού - εξαερισμού για την κουζίνα και για το χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ

Eκτός από τα γεωμετρικά στοιχεία, τη μορφή και την αισθητική μιας σκάλας, η αναγνωρισιμότητα και η ασφαλής χρησιμοποίησή της αποτελούν απαραίτητα στοιχεία, τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη μέριμνα τόσο κατά τη…
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.