Stokas Construction

Η Stokas Construction Inc. ιδρύεται το 1997 από το Γιάγκο Στόκα αναλαμβάνοντας το Project Management και την Κατασκευή κατοικιών, ξενοδοχείων, αναπτύσσοντας ένα ευρύ κύκλο πελατών κυρίως από την κεντρική Ευρώπη.
Τα τελευταία χρόνια η Stokas Inc. αφιερώνεται αποκλειστικά στη Μελέτη και Κατασκευή Κατοικιών υψηλών απαιτήσεων, σε όλη την Ελλάδα.

Διαφάνεια – Ενθουσιασμός - Σχολαστικότητα - Καινοτομία
Είναι οι βασικοί άξονες οι οποίοι χαρακτηρίζουν κάθε νέα συνεργασία.
Οι αναζητήσεις του πελάτη αποτελούν το έναυσμα για την Stokas, που με ενθουσιασμό και έμπνευση στοχεύοντας το εξαίρετο, παρέχει μία ξεχωριστή ποιότητα ζωής σε κάθε της κατοικία.
Ο συνδυασμός της λειτουργικότητας με την γεωμετρία, η χρήση των υλικών της εκάστοτε περιοχής καθώς και η εκμετάλλευση του άπλετου Ελληνικού φωτός, αποτελούν τα βασικά συστατικά των Αρχιτεκτονικών μας Μελετών.
Η σχολαστικότητα στη συναρμογή και τη συμμετρία, η καινοτομία στην επιλογή των επενδύσεων, η διαρκής εξέλιξη και εφαρμογή νέων μεθόδων καθώς και η αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος, είναι οι συνιστώσες της Κατασκευαστικής μας φιλοσοφίας.

Μαζί με τα παραπάνω, η ανάδειξη των νέων ανθρώπων και η ομαδική δουλειά, αλλά πρωτίστως η φροντίδα για κάθε έργο μας, συνέθεσαν το όραμα της Stokas που εξελίχθηκε σταδιακά την τελευταία εικοσαετία, καθιστώντας την αναγνωρίσιμη και μοναδική για την παροχή υπηρεσιών της.

Stokas Logo

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: www.stokas.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 2130360031
Διεύθυνση: Bασιλέως Παύλου 94, 16673, Βούλα

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ     ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ     TΡΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.