C-S Constructions

Η Τεχνική-Κατασκευαστική Εταιρεία «C-S Constructions» με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται με δυναμισμό στον κλάδο της μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής, ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων, κατοικιών, γραφείων, ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων και πάσης φύσεως εγκαταστάσεων.

Η φιλοσοφία μας
Φιλοσοφία της εταιρείας μας αποτελεί η κατασκευή κτιρίων με υψηλή ασφάλεια, ποιότητα και αισθητική, εναρμονισμένη απόλυτα με τα χαρακτηριστικά που απαιτεί το είδος χρήσης, η περιοχή και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο είναι ενταγμένο το κάθε έργο. Στην «C-S Constructions» συνδυάζουμε μοντέρνες καινοτομίες με απλές φόρμες, σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά υλικά που χρησιμοποιούνται με σύγχρονους τρόπους, υλικά υψηλών προδιαγραφών και προηγμένες ενεργειακές λύσεις. Στις κατασκευές μας έχουμε εισαγάγει πρωτοποριακές τεχνικές και καινοτομίες για τη βέλτιστη εκμετάλλευση του φωτός και την καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κάθε κτιρίου. Πρόθεσή μας πάντα είναι να δίνουμε υπεραξία στο κτίριο μέσω της εκπλήρωσης οικονομικών και οικολογικών στόχων. Για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία η βιωσιμότητα του χώρου τον οποίο αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε, να ανακαινίσουμε ή να ανακατασκευάσουμε, η άνετη και ευχάριστη διαμονή αλλά και η λειτουργικότητά του – είτε πρόκειται για κατοικία ή ξενοδοχειακή μονάδα, είτε πρόκειται για γραφείο ή άλλο επαγγελματικό χώρο.
Η «C-S Constructions» θέτει ως προτεραιότητα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη-χρήστη του κτιρίου και εγγυάται την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών εξ αυτών. Καθ' όλη τη διαδικασία, από την αρχική σύλληψη και το σχεδιασμό έως και την τελική ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους ενδιαφερόμενους, δίνοντας έμφαση ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ταυτόχρονα, η επίβλεψη τού κάθε έργου, μικρού ή μεγάλου, από τους μηχανικούς μας είναι συνεχής ώστε να διασφαλίσουμε πως ο πελάτης θα παραλάβει ένα κτίριο μοναδικό, με ισχυρό χαρακτήρα και συνέπεια.

Το δυναμικό της εταιρείας
Το δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς και επαγγελματίες, η ενημέρωση και κατάρτιση των οποίων για νέες τεχνικές, υλικά και τεχνολογίες στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης κτιρίων είναι συνεχής. Η ενσωμάτωση και αξιοποίηση των νέων εξελίξεων είναι διαρκής και εγγυάται πως ο κάθε πελάτης θα παραλάβει ένα έργο σύγχρονο, με τρόπο υπεύθυνο, με συνέπεια στην παράδοση και άρτιο ως προς την αισθητική και τη λειτουργικότητά του. Τα κατασκευαστικά μας συνεργεία είναι πλήρως εξοπλισμένα και απαρτίζονται από καταξιωμένους τεχνικούς με πολυετή εργοταξιακή εμπειρία.

Προσφερόμενες υπηρεσίες
Η «C-S Constructions» αναλαμβάνει:
• αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες
• ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες,
• έκδοση οικοδομικών αδειών και βεβαιώσεις μηχανικών,
• επιβλέψεις και κατασκευές κτιρίων,
• ανακαινίσεις, αποκαταστάσεις και αναδιαμόρφωση κτιρίων, γραφείων και κατοικιών,
• κατασκευές, ανακαινίσεις και εξοπλισμό ξενοδοχειακών μονάδων.
Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών, ο μεγάλος όγκος κατασκευαστικών έργων που μάς έχουν εμπιστευτεί πληθώρα ικανοποιημένων πελατών μας, αποτελούν εγγύηση για τη φερεγγυότητα της εταιρείας μας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

c s logo

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: http://www.c-s.gr/
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 210 7715771
Διεύθυνση: Γράμμου 7, Ζωγράφου Τ.Κ: 15773

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

glyfada riviera hotel     CORFU PALMA BOUTIQUE HOTEL     ATHENS AVENUE HOTEL

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.