ΑΒΑΞ Α.Ε.

Ο Όμιλος J&P ΑΒΑΞ είναι ένας από τους ισχυρότερους κατασκευαστικούς Ομίλους στην Ελλάδα. Εισηγμένος από το 1994 στο Χρηματιστήριο Αθηνών, έχει σημαντική παρουσία στα μεγαλύτερα έργα του τόπου, αλλά και στη διεθνή αγορά. Σήμερα, στην J&P ΑΒΑΞ ανήκουν οι εταιρείες ΕΤΕΘ Α.Ε., ΑΘΗΝΑ Α.Τ.Ε., ΠΡΟΕΤ Α.Ε., ΕRGONEΤ Α.T.Ε., J&P Development Α.Ε., ΕΛΒΙΕΞ Α.Ε., E-CONSTRUCTION A.E., AUTECO (J&P ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε.), TASK J&P AΒΑΞ Α.Ε., ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ Α.Ε., VOLTERRA A.E., TERRA FIRMA, ANEMA, C-PRO, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑ∆ΩΝ και ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Ο Όμιλος περιλαμβάνει, πιο συγκεκριμένα, εταιρείες µε εργοληπτικά πτυχία 7ης, 6ης, 4ης και 3ης Τάξης για έργα ∆ημοσίου, αλλά και εταιρείες µε συμπληρωματικές δραστηριότητες, όπως το Real Estate, τις Προκατασκευές, τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων, την Κατασκευή-∆ιαχείριση και Εκμετάλλευση Parking, τη ∆ιαχείριση Εγκαταστάσεων, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, τη ∆ιαχείριση Έργων και Συβάσεων, τον Εμποτισμό Ξυλείας, την Εκμετάλλευση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, την Ανάπτυξη Αιολικών και Φωτοβολταϊκών πάρκων κ.ά. Με δραστηριότητα σε όλους τους τοµείς κατασκευής, µε έργα Πολιτικού Μηχανικού, Κτιριακά, Υδραυλικά, Λιμενικά, Οδοποιίας, Ηλεκτρομηχανολογικά, Ενεργειακά-Βιοµηχανικά, ∆ίκτυα Σωληνώσεων και Φυσικού Αερίου, µε εισαγωγή τεχνογνωσίας από το εξωτερικό, αλλά και µε εξαγωγή προς τρίτες χώρες, πέτυχε να αναγνωρίζεται διεθνώς και να αποτελεί σοβαρό και υπολογίσιμο σχήμα στις συνεργασίες της µε διεθνείς οίκους και µε τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες του κόσμου. Σημαντικό μερίδιο στο χαρτοφυλάκιο του Οµίλου καταλαµβάνουν πλέον τα Έργα Παραχώρησης και τα Έργα Εξωτερικού.

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στελεχώνεται µε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο προετοιμάζει το έδαφος για την επέκτασή του σε νέες δραστηριότητες, όπως στη ∆ιαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων, στις Περιβαλλοντικές ∆ράσεις και στις Στρατηγικές Συµμετοχές µε άλλες εταιρείες. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου J&P ABAΞ είναι η προσήλωσή του σε βασικές αρχές που έχουν ως κέντρο ενδιαφέροντος τον άνθρωπο και υπηρετούν την αισθητική σε συνδυασμό µε τη λειτουργικότητα. Σε όλες τις δραστηριότητές του ο Όμιλος J&P ABAΞ εφαρμόζει Συστήματα ∆ιαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος, πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000, OHSAS 18001 και ISO 14001, αντίστοιχα.

AVAX1

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: www.jp-avax.gr 
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Τηλ.: 210-6375000 
Διεύθυνση: Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 16, 151 25, Παράδεισος Αμαρουσίου

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 f4d78dea1661ea86075e9704811730d7 XL     

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.