Διαχωριστικός τοίχος - βιβλιοθήκη σε χώρο γραφείων

  • LAN (Local Architecture Network)

Στο νέο χώρο γραφείων της ομάδας αρχιτεκτόνων LAN (Local Architecture Network) στο δώμα πολυκατοικίας στο Παρίσι, έχει κατασκευαστεί ένας διαχωριστικός τοίχος – βιβλιοθήκη. Το διαχωριστικό είναι κατασκευασμένο από ξύλο και ημιδιάφανα πετάσματα και έχει ενσωματωμένο το κούφωμα της πόρτας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Cyril Weiner

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινη ψευδοροφή

Ξύλινη ψευδοροφή

Ξύλινη ψευδοροφή και δάπεδο από σκυρόδεμα σε μονοκατοικία στη Φλόριδα. Φωτογραφία Nikolas Koenig.
Λειτουργική οργάνωση χώρου με μεταλλική κατασκευή

Λειτουργική οργάνωση χώρου με μεταλλική κατασκευή

Mια αρθρωτή μεταλλική κατασκευή, oργανώνει το χώρο ενός ανακαινισμένου διαμερίσματος και γίνεται φορέας των υποδομών του. Η μεταλλική κατασκευή δημιουργεί τα χωρίσματα για το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο, ενώ παράλληλα…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.