BANNER_salinox.jpg

Σύστημα για την απόληξη κλιμακοστασίου

Το SALI-BOX είναι η νέα πρόταση της Salinox για την απόληξη κλιμακοστασίου και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν εύκολη πρόσβαση στην ταράτσα, όταν δεν υπάρχει δυνατότητα κατασκευής επιπλέον δώματος.

  • ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ: Με το πάτημα ενός κουμπιού, το κινητό τμήμα σύρεται πάνω στο σταθερό, δημιουργώντας μια άνετη είσοδο στο χώρο της ταράτσας, ενώ παράλληλα εξοικονομεί πολύτιμο χώρο. Η ιδιαιτερότητα της κατασκευής έγκειται στην ταυτόχρονη κίνηση του άνω και μπροστινού υαλοπίνακα, καθώς έτσι απελευθερώνεται το ύψος ώστε να δημιουργηθεί πόρτα εισόδου.

    SITE τριτη εικόνα

  • ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ: Το SALI-BOX κατασκευάζεται κατά παραγγελία, σύμφωνα με τις εκάστοτε διαστάσεις του οικοδομικού ανοίγματος. Μπορεί να γίνει επιλογή είτε της κατασκευής του συστήματος εξολοκλήρου από γυαλί – δηλαδή να είναι γυάλινο και στις τέσσερις κάθετες πλευρές, είτε την ενσωμάτωση του συστήματος μεταξύ των υφιστάμενων τοίχων του κτιρίου. Στις περιπτώσεις όπου το πλάτος του οικοδομικού ανοίγματος ξεπερνά τις μέγιστες διαστάσεις στις οποίες είναι ασφαλές να κατασκευαστεί ένας ενιαίος υαλοπίνακας, το πλάτος διαιρείται σε επιμέρους τμήματα. Για παράδειγμα μπορεί να διαιρεθεί το πλάτος στα τρία, δημιουργώντας μια άνετη είσοδο του ενός μέτρου, και να χωρίσει το υπόλοιπο τμήμα σε δύο σταθερά μέρη.

  • ΔΥΝΑΜΙΚΟ DESIGN: Υλικά υψηλής αντοχής -αλουμίνιο και γυαλί- αντέχουν στην πάροδο του χρόνου και προσφέρουν απόλυτη στεγανότητα και προστασία του χώρου. Οι διατομές αλουμινίου που χρησιμοποιούνται είναι προχρωματισμένες με ηλεκτροστατική βαφή «πούδρας» σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL. Χρησιμοποιoύνται διπλοί, ενεργειακοί υαλοπίνακες: Ο εξωτερικός υαλοπίνακας είναι ασφαλείας και ενεργειακός ενώ ο εσωτερικός υαλοπίνακας είναι πολυστρωματικός.

    SITE τεταρτη εικόνα

  • ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Οι άνω και μπροστινοί υαλοπίνακες του συστήματος κατασκευάζονται με τη μέθοδο της δομικής επικόλλησης (structural). Αυτό σημαίνει πως ο υαλοπίνακας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το προφίλ αλουμινίου έτσι ώστε να μη δημιουργεί λούκι. Το γεγονός αυτό συμβάλλει τόσο στην προστασία της οροφής από πιθανή εισχώρηση των υδάτων, όσο και στη διατήρηση της καθαρότητας του συστήματος.

  • ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Ταυτόχρονα με τη χρήση του SALI-BOX ως είσοδος στην ταράτσα, απολαμβάνουμε και τα πλεονεκτήματα ενός ανοιγόμενου φεγγίτη. Είναι γνωστό πως η αξιοποίηση του διαθέσιμου φυσικού φωτισμού και του εξωτερικού αέρα μέσα στα κτίρια βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την ψυχολογία των ανθρώπων. Παράλληλα, ο εξωτερικός αέρας διεισδύει στο χώρο λειτουργώντας ως φυσικός δροσισμός που είναι απαραίτητος για την καλή υγεία - ειδικά εφόσον περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας μέσα στα κτίρια.

  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: Το SALI-BOX συνεισφέρει στη σωστή κατανομή του φωτός στον κάτω όροφο της ταράτσας εφόσον χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα ανακλαστικά κρύσταλλα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες οπτικής άνεσης και συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής του χώρου.

    SITE τριτη εικόνα

Εταιρεία:SALINOX
Email: [email protected]
Τηλέφωνο: 2114115050
www.salinox.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Συρόμενα επάλληλα κουφώματα

Συρόμενα επάλληλα κουφώματα

Τα μεγάλα συρόμενα υαλοστάσια της κατοικίας στην Αίγινα ανοίγουν πλήρως μετατρέποντας τον ενιαίο χώρο διημέρευσης σε ημιυπαίθριο χώρο. Φωτογράφος: Studio Kontos
Μεγάλο ανοιγόμενο υαλοστάσιο

Μεγάλο ανοιγόμενο υαλοστάσιο

Αυτό το σπίτι βρίσκεται σε ένα προνομιούχο οικόπεδο στην Παταγονία της Αργεντινής, περιτριγυρισμένο από δάση και απίστευτη θέα στον ποταμό. Η κατοικία τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του οικοπέδου δημιουργώντας τον…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.