Ορεινή κατοικία στο Αϊντάχο

  • Ro|Rockett Design u2013 Jason Ro
  • Zac Rockett

Σε ένα άγριο ορεινό τοπίο, οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν ένα "ζεστό" καταφύγιο για μια οικογένεια με πλήρη προσαρμογή στα χρώματα της φύσης. Το ξύλο και η πέτρα κυριαρχούν στην όψη, σαν παραλαγή της άγριας βλάστησης. Φωτογραφία Gabe Border.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Τοιχοποιία με λιθοπλήρωτα συρματοκιβώτια

Τοιχοποιία με λιθοπλήρωτα συρματοκιβώτια

Οι περιμετρικοί τοίχοι του κτιρίου "Casa Club Bosque Altozano", το οποίο σχεδιάστηκε για να λειτουργήσει ως λέσχη γκολφ, κατασκευάστηκαν από συρμάτινα κιβώτια γεμισμένα με ακανόνιστες πέτρες, ενώ τα ανοίγματα τοποθετήθηκαν…
Αποκατάση παλιάς κατοικίας αγροκτήματος

Αποκατάση παλιάς κατοικίας αγροκτήματος

Κοντά στη Σιένα στην Ιταλία, ο αρχιτέκτονας προσάρμοσε τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών σε μια παλιά κατοικία, επανασχεδίασε το εσωτερικό της και αποκατέστησε τις προσόψεις της. Φωτογραφίες Pierluigi Dessì.
Όψεις με φυσικά υλικά και προσαρμογή στο τοπίο

Όψεις με φυσικά υλικά και προσαρμογή στο τοπίο

Εξοχική κατοικία προκατασκευασμένη, σε εργοστάσιο 200 χιλιόμετρα μακριά από την καθορισμένη τοποθεσία της. Δίπλα σε ένα  ελαιόδεντρο στο Pueblo Edén, αυτό το καταφύγιο σχεδιάστηκε για να προσαρμοστεί σε ορεινό περιβάλλον, σε…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.