Εξωτερική σκάλα σε κτίριο γραφείων

  • Sleth

Σκάλα από οπλισμένο σκυρόδεμα σε κτίριο γραφείων στο Aarhus της Δανίας. Τα διάτρητα στοιχεία της όψης υπογραμμίζουν τη λειτουργικότητα του κλιμακοστασίου ως ενός φωτεινού χώρου, ελκυστικού ως προς τους χρήστες. Φωτογραφία: Rasmus Hjortshøj

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Κλιμακοστάσιο με γυάλινη οροφή

Κλιμακοστάσιο με γυάλινη οροφή

Στο τελευταίο επίπεδο κλιμακοστασίου κατασκευάστηκε κεκλιμένο υαλοπέτασμα. Κατοικία στη Θεσσαλονίκη. Φωτογραφία Γιάννης Ψαθάς.
Ξύλινη επένδυση σκάλας

Ξύλινη επένδυση σκάλας

Ο χώρος εισόδου διαχωρίζεται με κατακόρυφα ξύλινα στοιχεία από το καθιστικό. Με το ίδιο ξύλο επενδύεται και η σκάλα που οδηγεί στον όροφο. Κατοικία στη Λεμεσό. Αρχιτεκτονική μελέτη Μαρίνος Μαρίνου.…
Μεταλλική σκάλα με διαχωριστικό

Μεταλλική σκάλα με διαχωριστικό

Κατά τη μετάβαση στο δεύτερο όροφο του διαμερίσματος, η παλαιότερη ξύλινη, κυκλική σκάλα αντικαταστάθηκε με μία αμιγώς μεταλλική, ελάχιστων διατομών και ορθογώνιας κάτοψης. Το μεταλλικό προστατευτικό κιγκλίδωμα λειτουργεί και ως…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.