Κουζίνα σε διαμέρισμα στη Βαρκελώνη

Ο λευκός όγκος της νησίδας είναι τοποθετημένος στον ενιαίο χώρο, δίνοντας την εντύπωση ότι αιωρείται πάνω από πάτωμα. Οι εμφανείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τα φωτιστικά σώματα προσδίδουν μια κομψή ατμόσφαιρα σε μία κατά τα άλλα μινιμαλιστική αρχιτεκτονική.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Γραμμική κουζίνα σε άμεση επαφή με τον κήπο

Γραμμική κουζίνα σε άμεση επαφή με τον κήπο

Ο χώρος ανήκει σε μια κατοικία τετραμελούς οικογένειας στο Βέλγιο. Έχει επιλεχθεί ενιαίος χώρος για το σαλόνι και την τραπεζαρία, και μια ουδέτερη χρωματική παλέτα. Η φωτεινή κουζίνα έχει στο…
Κουζίνα με κεντρική νησίδα και μάρμαρο

Κουζίνα με κεντρική νησίδα και μάρμαρο

Σε μονοκατοικία στην Εύβοια, η κουζίνα διαμορφώνεται με κεντρική νησίδα, ως ένας εξωστρεφής χώρος, ώστε να συνυπάρχει στον ενιαίο χώρο διημέρευσης με το καθιστικό και την κουζίνα. Η ιδιαίτερη υφή…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.