Καθιστικό σε ορεινη παραθεριστική κατοικία

  • Ro|Rockett Design u2013 Jason Ro
  • Zac Rockett

Ένα οικογενειακό "καταφύγιο" στην έρημο του Αϊντάχο, κατασκευασμένο με πέτρινη βάση για να αποφύγει τις πλημμύρες και να προσφέρει την καλύτερη θέα στο γύρω τοπίο. Το "Teton Residence¨ είναι ένα σπίτι με επιφάνεια 307 m² που βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή στην κοιλάδα Teton. Σκοπός των μελετητών ήταν να δημιουργήσουν μια συμπαγή κατασκευή , με υλικά και χρώματα που να την εντάσσουν εντελώς στο περιβάλλον. Εσωτερικά οι γραμμές είναι λιτές και σύγχρονες, με ξύλινο δάπεδο και επενδύσεις. Φωτογραφία Gabe Border.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Λευκή κουζίνα & εμφανές σκυρόδεμα

Λευκή κουζίνα & εμφανές σκυρόδεμα

Εμφανές σκυρόδεμα και άσπρες επιφάνειες επένδυσης για την κουζίνα συνθέτουν ένα άκρως μοντέρνο χαρακτήρα στην εσωτερική διαμόρφωση. Kατοικία στα Λατσιά της Κύπρου.
Κουζίνα με νησίδα, με λάκα και ξύλο

Κουζίνα με νησίδα, με λάκα και ξύλο

Αδρές επιφάνειες ανεπίχριστου σκυροδέματος, λευκές λείες επιφάνειες λάκας και ξύλο διαμορφώνουν την κουζίνα στην κατοικίας Αντώνη & Άντρης στην Κύπρο. Αρχιτεκτονική Μελέτη: Vardastudio architects and designers. Φωτογραφία Creative Photo Room.
Αποκατάσταση κατοικίας του 1900 στην Ιταλία

Αποκατάσταση κατοικίας του 1900 στην Ιταλία

Η επέμβαση αφορά στην αποκατάσταση ενός αγροτικού σπιτιού στην επαρχία της Βενετίας το 2019, που χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900 και ανακαινίστηκε αρχικά στις αρχές της δεκαετίας του…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.