Μωσαϊκή επένδυση σε κατάστημα

Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σερρών και αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα με συνολικό εμβαδό 68 m2. Στο χώρο, κυριαρχεί ο συνδυασμός του μωσαϊκού σε γκρι αποχρώσεις σε συνδυασμό με τα κατακόρυφα στοιχεία της ξύλινης επένδυσης. Η κατασκευή του ταμείου παίζει κυρίαρχο ρόλο στον χώρο με το υλικό του δαπέδου να μεταφέρεται ως επένδυση στο ίδιο το ταμείο. Μεταλλικές κατασκευές σε μαύρο χρώμα, ολοκληρώνουν την σύνθεση.
Φωτογραφίες: Leaf Architects Studio

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Χαλάνδρι

Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Χαλάνδρι

Τα υλικά και οι υφές έχουν αυστηρό λεξιλόγιο. Οι τοίχοι επικαλύφτηκαν με ένα ειδικού τύπου τσιμεντοκονίαμα σε ανοικτό θερμό γκρι. Στόχος των αρχιτεκτόνων ήταν να προσεγγίσουν το ανοιχτό γκρι χρώμα…
Μίνιμαλ διαμέρισμα στο Λονδίνο σε πολυκατοικία του 1900

Μίνιμαλ διαμέρισμα στο Λονδίνο σε πολυκατοικία του 1900

Ένα αυλακωτό ξύλινο διαχωριστικό είναι το επίκεντρο αυτού του διαμερίσματος στο κεντρικό Λονδίνο, το οποίο οι αρχιτέκτονες έχουν ανακαινίσει σε φυσικούς γήινους χρωματισμούς και υφές. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο ενός…
Ξύλινη ηχοαπορροφητική ψευδοροφή

Ξύλινη ηχοαπορροφητική ψευδοροφή

Ηχοαπορροφητική ξύλινη ψευδοροφή στο γιαπωνέζικο εστιατόριο και μπαρ OOZORA στην Κηφισιά. Οι μορφολογικές πτυχώσεις της οροφής πραγματοποιούνται με πάνελ MDF. Αναδεικνύουν το διπλό ύψος του χώρου, ενισχύοντας την ατμόσφαιρα, ενώ…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.