Μετατροπή παλιού κτιρίου σε μπιστρό, στη σλοβενία

  • dekleva gregoriu010d architects

Ο κενός και ξεχασμένος χώρος του ημιυπόγειου σε ένα γωνιακό κτίριο της Λιουμπλιάνα, του 19ου αιώνα, που "βλέπει" στην όχθη του ποταμού και σε δρόμο με σκάλες, στο παρελθόν στέγαζε διάφορα καταστήματα. Οι τοίχοι έμοιναν γυμνοί, αποκαλύπτοντας αναμνήσεις από το παρελθόν, με μεικτή κατασκευή τούβλων και πέτρινων θόλων που είναι χαρακτηριστικές στα κτίρια των πόλεων του 19ου αιώνα. Το ξύλινο δάπεδο συνδυάζεται άψογα με τα φυσικά υλικά και ο φωτισμός γίνεται με διάσπαρτες λάμπες κρεμασμένες από εμφανή καλώδια. Φωτογραφία Flavio Coddou.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινη επένδυση

Ξύλινη επένδυση

Ξύλινη επένδυση - διαχωριστικό με αποθηκευτικούς χώρους διαμορφώνει το χώρο του γραφείου σε κατοικία στο Palo Alto της Καλιφόρνια, Η.Π.Α.
Διαμόρφωση φαρμακείου

Διαμόρφωση φαρμακείου

Το σύγχρονο και πρωτότυπο αυτό φαρμακείο στην Taichung της Taiwan, ανήκει σε φαρμακοποιούς τρίτης γενιάς και ο σχεδιασμός του βασίστηκε στη μοριακή δομή των φαρμακευτικών ουσιών. Οι τοίχοι διαμορφώθηκαν με βότσαλα…
Εμφανές σκυρόδεμα στο εσωτερικό κατοικίας

Εμφανές σκυρόδεμα στο εσωτερικό κατοικίας

Τοποθετημένο μέσα σε ένα οικόπεδο στο Lambeth του νότιου Λονδίνου, αυτό το έργο από το studio αρχιτεκτονικής Carmody Groarke, συνδυάζει μια νέα ιδιωτική κατοικία με άφθονο χώρο για χρήση εργαστηρίου. Οι…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.