Επέκταση αγροτικής κατοικίας με σύγχρονο κτίριο

  • Evolution Design

Η όλη επέμβαση αφορά στα υπνοδωμάτια δύο αγροτικών κατοικιών, που ανακαινίστηκαν, καθώς και σε ένα στούντιο που δημιουργήθηκε σε μια παλιά κουζίνα, της οποίας η οροφή είχε καταρρεύσει και αντικαταστάθηκε από μια νέα, γυάλινη, στο Zhoushan, Κίνα. Κατασκευάστηκε επίσης ένα "κουτί" από οπλισμένο σκυρόδεμα, το οποίο έχει θέα στη θάλασσα. Σκυρόδεμα επιλέχθηκε ειδικά για να βοηθήσει το σπίτι να αντέξει τη διάβρωση που απορρέει από το σκληρό θαλάσσιο κλίμα. Ο νέος χώρος χρησιμεύει ως κοινόχρηστος χώρος. Στο σύνολο της αποκατάστασης, υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του νέου και του παλαιού. Φωτογραφίες JianPing Yang, Yong Zhang.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση βρεφονηπιακού σταθμού

Διαμόρφωση βρεφονηπιακού σταθμού

Διαμόρφωση χώρου δημιουργικής απασχόλησης σε κτιριακό συγκρότημα για τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων ηλικίας έως 3 ετών με οικολογικά υλικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φωτογράφος: Γιώργος Σφακιανάκης
Ξύλινη επένδυση υποστυλώματος

Ξύλινη επένδυση υποστυλώματος

Σε εμπορικό κατάστημα στο Αμπού Ντάμπι, τα υποστυλώματα επενδύονται με ξύλο και εντάσσονται στην αρχιτεκτονική του καταστήματος, ενσωματώνοντας κρυφό φωτισμό. Το τσιμεντοκονίαμα στο δάπεδο προσδίδει βιομηχανική αισθητική, η οποία σε…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.