Κατάστημα ρούχων στο Λος Άντζελες

  • Dan Brunn

Το κατάστημα είναι σχεδιασμένο με μινιμαλιστική διάθεση, με περίπλοκη γεωμετρική ακρίβεια. Ένας ονειρικός χώρος όπου το φως και οι υφές των υλικών συνεργάζονται αρμονικά. Το κατάστημα κέρδισε το "2017 Westside Urban Forum Design Honor Award for retail projects". Φωτογραφία Brandon Shigeta.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Μετατροπή αποθήκης σε κατοικία

Μετατροπή αποθήκης σε κατοικία

Η κατοικία διαμορφώθηκε σε μια παλιά αποθήκη του '80, η οποία τελευταία λειτουργούσε ως σχολή μαγειρικής στη Μελβούρνη. Οι μελετητές κρατώντας πολλά στοιχεία του κτιρίου, όπως τα δικτυώματα της οροφής,…
Παλιά αποθήκη μετατρέπεται σε loft

Παλιά αποθήκη μετατρέπεται σε loft

Μία αποθήκη του 1920 στο Βανκούβερ μετατράπηκε σε κατοικία. Ο αρχιτέκτονας κράτησε τα αυθεντικά τούβλα τα οποία φανέρωσε μετά από αποκαθήλωση του επιχρίσματος και τα οποία είναι εμφανή σε όλα…
Χώρος υποδοχής σε ιατρείο

Χώρος υποδοχής σε ιατρείο

Σε δερματολογικό ιατρείο στα Ιωάννινα, ο χώρος υποδοχής οριοθετείται από έναν ιδιαίτερο πάγκο σε λιτές γραμμές και από μια ξύλινη ψευδοροφή, που ενσωματώνει το φωτισμό του. Οι αποχρώσεις του γκρι…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.