Στη διαμόρφωση ενός παιδοδοντιατρείου στην Κηφισιά, ζητούμενο του σχεδιασμού υπήρξε η δημιουργία ενός χώρου ευχάριστου και οικείου για τα παιδιά. Στο χώρο της υποδοχής κυριαρχεί το καμπύλο κίτρινο στοιχείο, το οποίο ξεκινάει ως πάγκος υποδοχής, στη συνέχεια συναντά το δάπεδο και καταλήγει σε τσουλήθρα και ξύλινες κερκίδες. Η κερκίδα ως κλιμακωτή συνέχεια και απόληξη του ξύλινου δαπέδου χρησιμοποιείται για παιχνίδι και καθιστικό από τα παιδιά και τους συνοδούς τους Φωτογραφίες: Νίκος Δανιηλίδης.

KTIRIO HHH PAIDODONTRIATRIO 01

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ανακαίνιση κατοικίας του 1950, στην Καλιφόρνια

Ανακαίνιση κατοικίας του 1950, στην Καλιφόρνια

Ψηλά στους λόφους του Μπέρκλεϊ, στην Καλιφόρνια, ο αρχιτέκτονας Olson Kundig αναβιώνει ένα σπίτι του 1951 του John Ekin Dinwiddie. Το καθοριστικό αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, όπως οι πέτρινοι τοίχοι, τα μεγάλα ανοίγματα…
Κρεβατοκάμαρα σε ανακαινισμένη κατοικία

Κρεβατοκάμαρα σε ανακαινισμένη κατοικία

Το "House Invermark" βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και έχει θέα στην πόλη και το λιμάνι του Κέιπ Τάουν. Η κατοικία, σχεδιασμένη αρχικά για τον εαυτό του από τον αρχιτέκτονα…
Παιδικό δωμάτιο με κουκέτες

Παιδικό δωμάτιο με κουκέτες

Σε εξοχική κατοικία στην Πελοπόννησο, το παιδικό δωμάτιο διαμορφώνεται με κουκέτες και ειδικές κατασκευές από ξύλο, σχεδιασμένες από τους αρχιτέκτονες. Καθαρές καμπύλες και σχηματικές διατρήσεις πάνω στις ξύλινες επιφάνειες συνθέτουν…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.