Υπαίθριος χώρος με κουζίνα

Ενσωματώνοντας τις ιδιομορφίες του περιβάλλοντος στον σχεδιασμό του έργου, η κατοικία αναπτύσσεται σε μια προστατευόμενη δασώδη περιοχή, με έντονες υψομετρικές διαφορές. Τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά τα διαφορετικά επίπεδα έχουν χρησιμοποιηθεί για να διαχωρίσουν τις διαφορετικές λειτουργίες των χώρων. Ο υπαίθριος χώρος δίπλα από την πισίνα έχει άμεση οπτική επαφή με το εσωτερικό, ενώ είναι αυτόνομος με μπάρμπεκιου, χώρους υγιεινής και αποθήκες, ενώ παράλληλα προστατεύεται από μια μεταλλική πέργκολα. Κατοικία "WELL 58" στη Λευκωσία. Φωτογραφίες: Creative Photo Room.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Σκάλες εξωτερικού χώρου από σκυρόδεμα

Σκάλες εξωτερικού χώρου από σκυρόδεμα

Η σκάλα διαμορφώνεται με πλάκες εμφανούςσκυροδέματος σε διαφορετικά μεγέθη με απόσταση μεταξύ τους ώστε να τοποθετείται φωτισμός ανάμεσα στα σκαλοπάτια.
Κήπος σε σύνδεση με την κατοικία

Κήπος σε σύνδεση με την κατοικία

Η μονοκατοικία, που βρίσκεται στη Λευκωσία, αποτελείται από δύο λευκούς κυβικούς όγκους, οι οποίοι οργανώνονται γύρω από τον εσωτερικό κήπο. Ο κήπος αυτός αποτελεί την "καρδιά" της σύνθεσης και τον…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.