Η κατοικία βρίσκεται στην Ρόδο, η εξωτερική κουζίνα τοποθετήθηκε στην εσοχή που δημιουργήθηκε από την είσοδο και σε άμεση σχέση με την εσωτερική κουζίνα. Ο γραμμικός σχεδιασμός της καθώς και τα υλικά ακολουθούν την υπόλοιπη γραμμή του κτιρίου σε λευκούς και γκρι χρωματισμούς δημιουργώντας αυτή τη γλυπτική σύνθεση αναδεικνύοντας την καθαρότητα της μορφής του χώρου και του κτιρίου. Ημερομηνία κατασκευής: 2015, φωτογραφίες: Ζαμπετούλας Χάρης

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση αιθρίου σε μονοκατοικία

Διαμόρφωση αιθρίου σε μονοκατοικία

Τo “In light House” βρίσκεται στα Βόρεια προάστια του νομού Αττικής. Για να επιτευχθεί η άμεση επαφή με το περιβάλλοντα χώρο τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά. χρησιμοποιήθηκαν μεγάλα ανοίγματα, με…
Διαμόρφωση αυλών σε βιοκλιματική κατοικία

Διαμόρφωση αυλών σε βιοκλιματική κατοικία

Διάφορα επίπεδα περιμετρικά του κτιρίου, όπως και η πισίνα, διαμορφωμένα με νερό συμβάλλουν στο δροσισμό του. Η κατοικία είναι σχεδιασμένη για να παράγει όση ενέργεια καταναλώνει, το κτίριο διαθέτει αρκετά…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.