Διαμόρφωση εισόδου σε κτίριο γραφείων

Οριζόντιες και κατακόρυφες χαράξεις ενσωματώνουν τεχνητό φωτισμό, υπογραμμίζοντας το χώρο της κύριας εισόδου. Η λιτή διαμόρφωση της εισόδου σε συνδυασμό με τις ρυθμικές χαράξεις του φωτισμού διαμορφώνει ένα σύγχρονο ύφος γραφειακού χώρου. Αναδιαμόρφωση κτιρίου γραφείων στο παλαιό Φάληρο. Φωτογραφίες: Γεώργιος Μεσσαριτάκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση εσωτερικής αυλής σε θερινή κατοικία

Διαμόρφωση εσωτερικής αυλής σε θερινή κατοικία

Μία θερινή κατοικία στη Νότια Ιταλία σχεδιασμένη με προσέγγιση αφαιρετική, με κυβικούς λευκούς όγκους, ένα σχετικά αυστηρό εξωτερικό παιχνίδι με την τοπική γλώσσα. Στο κέντρο τοποθετείται ένα φωτεινό αίθριο με…
Κήπος σε σύνδεση με την κατοικία

Κήπος σε σύνδεση με την κατοικία

Η μονοκατοικία, που βρίσκεται στη Λευκωσία, αποτελείται από δύο λευκούς κυβικούς όγκους, οι οποίοι οργανώνονται γύρω από τον εσωτερικό κήπο. Ο κήπος αυτός αποτελεί την "καρδιά" της σύνθεσης και τον…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.