Όψη με ξύλο και γυαλί

  • MARC Architects

Η κατοικία βρίσκεται στο τεχνητό νησί του οικισμού IJburg, στο Άμστερνταμ. Η όψη της κατοικίας επενδύεται με σανίδες από επεξεργασμένη ξυλεία πεύκου, που συμβάλλουν στην ομαλή ένταξη στον περιβάλλοντα χώρο. Παράλληλα, τα μεγάλα ανοίγματα χωρίς ορατά πλαίσια, προσφέρουν εξαιρετική φωτεινότητα στο εσωτερικό της κατοικίας. Φωτογραφίες: Drent Fotografen Groep.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση εισόδου πολυκατοικίας

Διαμόρφωση εισόδου πολυκατοικίας

Λευκό μάρμαρο, εμφανές σκυρόδεμα, ξύλο και χαλίκι χρησιμοποίησαν οι αρχιτέκτονες στη διαμόρφωση της εισόδου πολυκατοικίας στο Μπουένος Άιρες. Φωτογραφίες Daniela Mac Adden.
Όψη με διάτρητη μεταλλική κατασκευή

Όψη με διάτρητη μεταλλική κατασκευή

Ένα διάτρητο πλέγμα, που μοιάζει να ίπταται, οριοθετεί το χώρο εισόδου της κατοικίας, προσδίδοντας την αίσθηση της ιδιωτικότητας. Το ανάλαφρο μεταλλικό πλέγμα, που μοιάζει να αιωρείται, στηρίζεται σε ένα τοίχο…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.