Μεταλλική διάτρητη όψη

  • Moreno del Valle Arquitectos - David Moreno del Valle

 Η μεταλλική επένδυση, που περικλείει τα γραφεία του κέντρου ελέγχου σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Μαδρίτη, αποτελείται απο προκατασκευασμένα πετάσματα αλουμινίου, τα οποία συναρμολογήθηκαν επάνω στο στατικό φορέα που αναρτήθηκε από το δώμα του κτιρίου. Νυχτερινή άποψη. Φωτογραφία: Fernando Alda.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινη επένδυση σε ορεινή κατοικία

Ξύλινη επένδυση σε ορεινή κατοικία

Ορεινή παραθεριστική κατοικία στον Καναδά. Είναι επενδυμένη με ξύλο ώστε να προσαρμόζεται αρμονικά στο περιβάλλον. Φωτογραφία Doublespace Photography.
Κεντρική είσοδος κατοικίας στο Ντράφι

Κεντρική είσοδος κατοικίας στο Ντράφι

Η γκρίζα πέτρα σε πλήρη αντίθεση με τους λευκούς πιχρισμένους εξωτερικούς τοίχους, αλλά και σε συνολική αρμονία με την ξύλινη επένδυση και την πατητή τσιμεντοκονία στο δάπεδο. Φωτογραφίες: Kώστας Kοντός
Διαμόρφωση βεράντας διαμερίσματος

Διαμόρφωση βεράντας διαμερίσματος

Αυτό το ρετιρέ στη γειτονιά Urca του Rio ντε Τζανέιρο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, ανάμεσα στο βουνό Sugar Loaf και τον κόλπο Guanabara. Ο ιδιοκτήτης  αγόρασε το διαμέρισμα σε κακή…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.