Διαμόρφωση βεράντας σε κατοικία στην Κρήτη

Η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, στη θέση Άγιος Ιωάννης, η οποία πρόσφατα εντάχθηκε στο σχέδιο πόλης. Το γκρι χρώμα του εμφανούς σκυροδέματος και το λευκό των τοιχοποιιών "διακόπτεται" από τις ξύλινες επιφάνειες (δρυς) των δαπέδων και των εσωτερικών κουφωμάτων. Το ξύλο επεκτείνεται και στην επένδυση οροφής και στο δάπεδο της βεράντας, όπου μαζί με τα κρεμαστά φωτιστικά διαμορφώνουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Φωτογραφίες: Μιχάλης Χριστοδουλάκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση εισόδου πολυκατοικίας

Διαμόρφωση εισόδου πολυκατοικίας

Λευκό μάρμαρο, εμφανές σκυρόδεμα, ξύλο και χαλίκι χρησιμοποίησαν οι αρχιτέκτονες στη διαμόρφωση της εισόδου πολυκατοικίας στο Μπουένος Άιρες. Φωτογραφίες Daniela Mac Adden.
Κεντρική είσοδος κατοικίας στο Ντράφι

Κεντρική είσοδος κατοικίας στο Ντράφι

Η γκρίζα πέτρα σε πλήρη αντίθεση με τους λευκούς πιχρισμένους εξωτερικούς τοίχους, αλλά και σε συνολική αρμονία με την ξύλινη επένδυση και την πατητή τσιμεντοκονία στο δάπεδο. Φωτογραφίες: Kώστας Kοντός
Αποκατάσταση εργοστασίου για προσωρινή χρήση

Αποκατάσταση εργοστασίου για προσωρινή χρήση

Mια πρώην κινηματογραφική αίθουσα, σε ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο στο κέντρο του Βερολίνου, έχει πλήρως ανασχεδιαστεί και έχει αποκτήσει νέο χαρακτήρα για να λειτουργήσει ως προσωρινός εκθεσιακός χώρος. Μια συναρπαστική…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.