ALUMINCO Α.Ε.

H ALUMINCO Α.Ε. ξεκίνησε το 1982 πρωτοπόρος με όραμα και ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα. Από την πρώτη κιόλας ημέρα δραστηριοποίησης της, έθεσε ως σκοπό της, την καινοτομία και πρωτοπορία στον τομέα της συνεχούς έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων αλουμινίου, που ανταποκρίνονται ποιοτικά, αισθητικά και λειτουργικά στις απαιτητικές και ταχύτατα εξελισσόμενες αγορές.
Σήμερα, αξιοποιώντας πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας και με συνεχείς καινοτομίες και επενδύσεις σε εξοπλισμό υποδομής και προσωπικό, έχει μετεξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη, κάθετη βιομηχανία αλουμινίου.
Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ευρύτερη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων στην αγορά, σε συνδυασμό με την ανθρώπινη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Επιπλέον, η εταιρεία αναπτύσσει λύσεις που είναι προσαρμοσμένες στον κάθε πελάτη ή έργο και παρέχει εκτεταμένη τεχνική υποστήριξη και συμβουλές σε κατασκευαστές, εργολάβους και αρχιτέκτονες.
Ο σταθερά πρωταγωνιστικός ρόλος της ALUMINCO στην ελληνική αγορά και η συνεχής ανάπτυξη σε αγορές του εξωτερικού ανέδειξαν σταδιακά την εταιρεία ανάμεσα στις ηγετικές ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου και στις πλέον σεβαστές και αναγνωρίσιμες παγκοσμίως.
Με 35 χρόνια παρουσίας στις διεθνείς αγορές, η εξωστρέφεια είναι μέρος της ταυτότητας της ALUMINCO. Από το 1982, όταν και πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εξαγωγές, μέχρι και σήμερα, τελικοί χρήστες και στις πέντε ηπείρους απολαμβάνουν τα προϊόντα της, καθώς αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς συστημάτων αλουμίνιου στη χώρα.
Το δίκτυο διανομής της ALUMINCO εξυπηρετεί τις πιο σημαντικές αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Αμερικής, διανέμοντας προϊόντα αλουμινίου σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως.
Σήμερα οι εξαγωγές καλύπτουν το 55% του κύκλου εργασιών της ενώ διαγράφουν συνεχώς ανοδική πορεία εφαρμόζοντας μια ξεκάθαρη στρατηγική που στηρίζεται στην τεχνολογική υπεροχή των νέων προϊόντων, τη θετική εμπειρία του πελάτη και την αξιοποίηση νέων αγορών.
Η ALUMINCO είναι μια εταιρεία με ισχυρή φιλοσοφία, αξίες, παράδοση και καινοτομία που είναι γραμμένη με κεφαλαία γράμματα στη γενετική κληρονομιά της.
Σήμερα, έχει αναπτύξει και εδραιώσει εκατοντάδες προϊόντα αλουμινίου, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους, υψηλής αξίας, με πολλές καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες, που ενσαρκώνουν τέλεια εκείνο το πρωτοποριακό πνεύμα και το πάθος για καινοτομία, πρωταρχικές αξίες της φιλοσοφίας "Creativity in Progress”.
Η μέγιστη ασφάλεια, η υψηλή εργονομία, η δυναμική σχεδίαση, η εξαιρετική συμπεριφορά και η ανθεκτικότητα στην χρήση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν χαρίζοντας μια ξεχωριστή εμπειρία στον τελικό χρήστη.  Σε κάθε σύστημα αλουμινίου επιβεβαιώνεται ανεπιτήδευτα η συμβίωση της καινοτομίας, της εργονομίας, της οικολογίας και των νέων αντιλήψεων γύρω από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

ΒΟΙΩΤΙΑ: Θέση Μεγάλη Ράχη
ΟΙΝΟΦΥΤΑ, 32011
τηλ.: 2262047000, φαξ: 2262047090
e-mail: info@aluminco.com 
https://goo.gl/X7UJcx

www.aluminco.com
ALUMINCO Α.Ε.

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ALUMINCO FD 4600

ALUMINCO FD 4600

Κουφώματα αλουμινίου θερμομονωτικά για πτυσσόμενες κατασκευές Το FD 4600 είναι ένα ολοκληρωμένο θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες κατασκευές (φυσούνες) με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τόσο σε επίπεδο τεχνικών επιδόσεων, όσο και σε λειτουργικότητα,…
ALUMINCO OPEN AIR

ALUMINCO OPEN AIR

Ανεμοφράκτης γυάλινος πτυσσόμενος Το σύστημα γυάλινου πτυσσόμενου ανεμοφράκτη Open Air αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα, κατοχυρωμένο και διαθέσιμο αποκλειστικά από την Aluminco. Με τις καινοτομίες που διαθέτει προσφέρει την απόλυτη απάντηση…
ALUMINCO SL 2450

ALUMINCO SL 2450

Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα Συνδυάζει αρμονικά τα λειτουργικά οφέλη ενός μίνιμαλ συρόμενου συστήματος με ανύψωση του φύλλου και υπερέχει σε επιδόσεις θερμομόνωσης, υδατοστεγανότητας και αντοχής στην ανεμοπίεση. Οι μίνιμαλ και ευθείες…
ALUMINCO SL 2900

ALUMINCO SL 2900

Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα Το SL2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή, που ικανοποιεί ευρείας κλίμακας απαιτήσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ιδιαίτερα κομψών κατασκευών. Πρωτοποριακή μινιμαλιστική σχεδίαση (εμφανές…
ALUMINCO W4900

ALUMINCO W4900

Θερμομονωτικά, ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου Το νέο σύστημα W4900 της Aluminco αποτελεί ένα από τα κορυφαία σε επίδοση παθητικό ανοιγόμενο σύστημα στην Ελλάδα, καθώς πληροί τα αυστηρά κριτήρια που έχουν οριστεί…
CRYSTALLINE

CRYSTALLINE

Κιγκλιδώματα αλουμινίου με υαλοπίνακες Πρωτοποριακό σύστημα, που αποτελεί την πρόταση της Aluminco στην κατηγορία του γυάλινου κιγκλιδώματος, το οποίο ξεχωρίζει για την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, τη μοναδική σχεδίαση και την…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.