ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε.

Η  Θερμογκάζ  Α.Ε. είναι μία Εισαγωγική – Εμπορική και Τεχνική Εταιρεία συστημάτων Θέρμανσης, Ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.  Ιδρύθηκε το 1975 και από τότε αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τον Γερμανικό οίκο Vaillant.  Σήμερα, πέρα από την Vaillant, αντιπροσωπεύει μια σειρά από ευρωπαϊκά εργοστάσια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο Σουηδικός οίκος NIBE. 

Η  Vaillant  GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λεβήτων και ηλιοθερμικών συστημάτων στον κόσμο.  Διαθέτει πλήρη συστήματα με πετρέλαιο, φυσικό αέριο και υγραέριο, ηλιοθερμικά, γεωθερμικά, κ.α.. Οι συσκευές της Vaillant διακρίνονται για την ποιότητα, τον κορυφαίο σχεδιασμό, την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουν και την αξιοπιστία τους.

Η NIBE  είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αντλιών θερμότητας παγκοσμίως.  Με έδρα και εργοστάσιο στην Σουηδία, η NIBE παράγει αντλίες θερμότητας για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού. 

Έχοντας διανύσει πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας η Θερμογκάζ ΑΕ έχει διαθέσει και εγκαταστήσει χιλιάδες συστήματα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.  Από το 2005 η Θερμογκάζ ασχολείται συστηματικά με την εξοικονόμηση ενέργειας στην θέρμανση, την ψύξη και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.  Έχει μελετήσει και εγκαταστήσει εκατοντάδες οικιακά και επαγγελματικά συστήματα θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με λέβητες συμπυκνώσεως, ηλιοθερμικά και γεωθερμικά συστήματα, καθώς και με αντλίες θερμότητας αέρα νερού.  Ειδικά για την θέρμανση χώρων και νερού χρήσης με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η Θερμογκάζ ΑΕ θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα.
 

ΑΘΗΝΑ:
Λεωφ. Ανθούσης 12
Παλλήνη, Αττική, 15351
Τηλ: 2106665552, φαξ: 2106665564
e-mail: info@thermogas.gr

 

www.thermogas.gr
ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε.

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

aroTHERM Plus VWL/6

aroTHERM Plus VWL/6

Αντλίες θερμότητας Η αντλία θερμότητας αέρα νερού της Vaillant, aroTHERM Plus VWL/6, με το νέο ψυκτικό μέσο R290 διαθέτει πολύ χαμηλό συντελεστή GWP= 3 ενώ έχει τη δυνατότητα λειτουργίας σε…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.