4η Premium Real Estate Expo: Όλες οι εξελίξεις του κλάδου στο MEC Παιανίας

Η πολυαναμενόμενη διοργάνωση Premium Real Estate Expo επιστρέφει από 17 έως 19 Μαΐου 2024, αναδεικνύοντας το ελληνικό real estate σε παγκόσμιο επίπεδο. Με έμφαση στις επιχειρηματικές συναντήσεις και τους ξένους επενδυτές, η έκθεση στοχεύει στη σύναψη αποκλειστικών συνεργασιών και την ενίσχυση της εξωστρέφειας του ελληνικού επιχειρείν.

Η Premium Real Estate Expo, είναι μια αμιγώς Β2B έκθεση που φέρνει σε επαφή επιχειρηματίες του μεσιτικού, κατασκευαστικού, τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου με επενδυτές του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην ελληνική επικράτεια.

Η Premium Real Estate Expo αποτελεί πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επενδυτές που επιθυμούν να ενισχύσουν την παρουσία τους στην Ελληνική αγορά ακινήτων και να ενημερωθούν για όλες τις τάσεις του Real Estate. Με την συμμετοχή εκθετών από όλο το φάσμα του Real Estate και με ένα άρτια μελετημένο πρόγραμμα στοχευμένων εκδηλώσεων, η Premium Real Estate Expo, θα αποτελέσει και φέτος το επίκεντρο των εξελίξεων του κλάδου.

Η φετινή διοργάνωση καλωσορίζει εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετέχουν ως εκθέτες ενισχύοντας τις Β2Β σχέσεις και πλήθος επενδυτών από χώρες όπως η Γερμανία, η Ελβετία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Τουρκία μέσω του Hosted Buyer προγράμματος που φιλοξενούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Buyers Square» δίνοντας την ευκαιρία τους συμμετέχοντες εκθέτες να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

omilites-banner.jpg

Παράλληλες Δράσεις
Στην 4η Premium Real Estate Expo θα παρουσιαστούν τα νέα κατασκευαστικά project της χώρας στην ειδική εκδήλωση Project Presentation in 60’ την Παρασκευή 17 Μαΐου, ενώ παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες θα αναλύσουν τις εξελίξεις του κλάδου στο 4ο Real Estate Forum το Σάββατο 18 Μαΐου.

Στο πλαίσιο του 4ου Real Estate Forum ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου PropTech της FIABCI και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της FIABCI International, Rafat Chabaane, θα μιλήσει για το ταξίδι PropTech, από τα Δεδομένα στη διορατική Πληροφόρηση και τις Δράσεις στο πολύ δυνατό FIABCI SESSION που θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Παγκόσμιος Πρόεδρος της FIABCI Budiarsa Sastrawinata.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδος, Cobi Bitton, τιμά με την παρουσία του το Real Estate Forum για δεύτερη χρονιά και παρουσιάζει στην ενότητα Golden Visa, την «Οδύσσεια του Ισραηλινού επιχειρηματία στην ελληνική αγορά ακινήτων - Προβλέποντας τον αντίκτυπο της νέας πραγματικότητας», δίνοντας στη συνέχεια τον λόγο στην Real Estate forum Manager του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδος κυρία Dana R. Shavit, η οποία μιλάει για το πώς οι νέες ρυθμίσεις αναμένεται να επηρεάσουν την συμπεριφορά του Ισραηλινού επενδυτή.

Για το κόστος διαβίωσης συζητούν στο panel Affordable Living, από πλευράς Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας οι κυρίες Μαρίνα Στέφου, Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής, και η Αδαμαντία Ζησοπούλου, Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικών Πολιτικών Στέγασης, ενώ από πλευράς ιδιωτικού τομέα τη διεθνή και εγχώρια εμπειρία παρουσιάζουν ο Ηλίας Μανούκας, Διευθυντής Επενδύσεων της Bollmann Group Hellas, ο Μανώλης Ψαλλίδας, Διευθυντής Ανάπτυξης της ΕΛΜΕΚΑ ΑΕ/ Μυτιλιναίος και η Μαρία Παρασκευοπούλου, Αρχιτέκτων - Διευθύντρια της Space Matters.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Real estate, απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν ιδιοκτήτες γης, κατασκευαστές και μεσίτες σε ό,τι αφορά το φλέγον θέμα της εκτός σχεδίου δόμησης και η παρουσίαση και ανάλυση των αποτελεσμάτων του 2ου Βαρόμετρου της Αγοράς Ακινήτων, είναι μερικά ακόμα από τα θέματα του 4ου Real Estate Forum. 

4η Premium Real Estate Expo
17-19 Μαΐου 2024
MEC Παιανίας
www.rexpo.gr

 

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.