Η Isomat συμμετέχει στην έκθεση Libya Build 2023

Η Isomat συμμετέχει στη 13η διεθνή έκθεση Libya Build, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον κατασκευαστικό κλάδο στη Βόρεια Αφρική, η οποία θα λάβει χώρα από τις 22 Μαΐου έως και τις 25 Μαΐου 2023 στον εκθεσιακό χώρο Tripoli International Fair, στην Τρίπολη Λιβύης. 

Η Isomat με τους τοπικούς της συνεργάτες και τους εξειδικευμένους μηχανικούς της θα βρίσκεται στα Stand 59.17 & Stand 59.34, με στόχο την ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με τα ολοκληρωμένα συστήματα και τις πιστοποιημένες «πράσινες» λύσεις που έχει αναπτύξει για ποιοτικές και βιώσιμες κατασκευές.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο της Isomat θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις λύσεις στεγανοποίησης ταρατσών με τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα Isomat-PU-SYSTEMS και με τα συστήματα Πολυουρίας, τα συστήματα στεγάνωσης μπάνιου, πισίνας και δεξαμενών, την ευρεία γκάμα επισκευαστικών υλικών και τέλος τις διακοσμητικές λύσεις που έχει αναπτύξει η Isomat, όπως τα δάπεδα με έγχρωμα αδρανή Stone Carpet και Terrazzo, τα δάπεδα με έγχρωμες νιφάδες Flake Flooring και τα προϊόντα πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών ακρυλικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα.

Η φετινή Libya Build έχει ως στόχο την ανάδειξη της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών στις κατασκευές, ενισχύοντας την τεχνογνωσία όλων των επαγγελματιών που θα παρευρεθούν στην έκθεση και προωθώντας τη διεθνή ανταλλαγή ιδεών. Φέτος, οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 14.000 επαγγελματίες του κλάδου, ενώ ο αριθμός των εκθετών πρόκειται να ξεπεράσει τις 300 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων ήδη βρίσκονται εταιρείες-ηγέτες του κατασκευαστικού κόσμου.

Οι ειδικοί της Isomat ανυπομονούν να σας υποδεχτούν στη φετινή Libya Build με σύγχρονες και ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε κατασκευαστική ανάγκη.

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 έως και Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 από τις 11:00 έως και τις 20:00
Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 από τις 11:00 έως και τις 19:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.