Η Χρωτέχ Α.Ε στην διεθνή έκθεση Μetpack στη Γερμανία

Η Χρωτέχ συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση για εξοπλισμό και υλικά μεταλλικής συσκευασίας Μetpack 2023.
Η Μetpack, η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση στην Ευρώπη στον κλάδο της, διεξήχθη στο Έσσεν της Γερμανίας από 2 έως 6 Μαΐου 2023. Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει την καινοτομία, να ενισχύσει την συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων του χώρου και να προάγει την τεχνολογία τους.
Το περίπτερο της Χρωτέχ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον επιχειρήσεων παραγωγής μεταλλικών συσκευασιών από όλο τον κόσμο. Στους επισκέπτες δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν τα καινοτόμα προϊόντα της Χρωτέχ Α.Ε. Η εταιρεία διαγράφει τα τελευταία χρόνια επιτυχημένη πορεία στην διεθνή αγορά με το ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης που εφαρμόζει.

1_3.jpg
Αιχμή της παρουσίας της εταιρείας στην Μetpack απετέλεσε η ιδιαίτερη πρόσκληση των διοργανωτών της Έκθεσης προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής, Δρ. Δ. Τσιμπούκη να παρουσιάσει την καινοτόμο εφαρμογή πληροφορικής Chroterama. Xάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό της υπόβαθρο η Χρωτέχ Α.Ε. δημιούργησε κατόπιν μακροχρόνιας έρευνας την εφαρμογή Chroterama για να υποστηρίξει τους κατασκευαστές μεταλλικών συσκευασιών στην απλή, γρήγορη, ακριβή και οικονομικά αποδοτική επιλογή υλικών επικάλυψης και την άρτια εφαρμογή τους.

2_.jpg
Η Χρωτέχ στέκεται δίπλα στους χρήστες των προϊόντων της και συνεχίζει την ερευνητική της δραστηριότητα για ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών φιλικών προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις με έμφαση την οικονομία και την αποδοτικότητα.



Logo_chrotex.jpg

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.