9901 Architects

Ο Βασίλης Αραπίδης, η Ελένη Κοκκινάκη, ο Γιώργος Βασιλάκης και η Αγγελική Χατζηδημητρίου πήραν πτυχίο αρχιτεκτονικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Το 2001 ο Βασίλης Αραπίδης και η Eλένη Κοκκινάκη ίδρυσαν το γραφείο 9901 ARCHITECTS. Από τότε στόχος τους ήταν να μελετούν, να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν χώρους κάθε είδους και κλίμακας, που να εξυπηρετούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών τους και να διατηρούν το αρχιτεκτονικό όραμα και την αισθητική τους.
Ο Γιώργος Βασιλάκης έχει ειδικευτεί στον αστικό και περιφερειακό σχεδιασμό σε συνδυασμό με τη δημιουργία μικρότερης κλίμακας ιδιωτικών έργων.
Η Αγγελική Χατζηδημητρίου, ειδικεύεται στον Βιοκλιματικός Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό κτιρίων και υπαίθριων χώρων, πήρε πτυχίο ΜΑ από το Architectural Association Graduate School και είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει σύμβουλος περιβαλλοντικού σχεδιασμού για τα διάφορα έργα, και είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού στα μαθήματα της Οικοδομικής και Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού στο ΑΠΘ., στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών, το 2013 ο Γιώργος Βασιλάκης και η Αγγελική Χατζηδημητρίου εντάχθηκαν επίσημα την ομάδα.

https://www.9901.gr/

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.