Πέππας Νικόλαος & Συνεργάτες

Το γραφείο Peppas N architects δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία 15 χρόνια. Με περισσότερα από εκατό έργα και μελέτες έχουμε αποκτήσει, ως φυσικό αποτέλεσμα, τις δεξιότητες και την ανεκτίμητη εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων.

Στόχος του γραφείου είναι η δημιουργία λειτουργικών κτιρίων τα οποία εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες των χρηστών τους, παρέχοντας ταυτόχρονα ευχάριστους και καλαίσθητους χώρους είτε πρόκειται για εκ νέου κτίριο, ανακαίνιση ή συντήρηση και αποκατάσταση υπάρχοντος.

Σχεδιάζοντας σε όλο τον ελλαδικό χώρο είμαστε εξοικειωμένοι με τις διαφορετικές ανάγκες που προκύπτουν σε κάθε περιοχή όχι μόνο σε επίπεδο κλίματος και τοπικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού αλλά και σε επίπεδο διαφορετικών απαιτήσεων των χρηστών. Το γραφείο έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη κλίση στους χώρους φιλοξενίας έχοντας σχεδιάσει ή ανακαινίσει μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων μονάδων, εκπονώντας μελέτες μεταξύ άλλων και για τους ξενοδοχειακούς ομίλους Grecotel, Acquila και Sensimar.

Η εταιρία Peppas N architects έχει την δυνατότητα να αναλάβει ένα έργο από την αρχή έως το τέλος παρακολουθώντας όλα τα σταδία του: την αναζήτηση της κατάλληλης επιδότησης, τον σχεδιασμό ή την ανακαίνιση ενός άρτιου κτιρίου αισθητικά και λειτουργικά και φυσικά όλη την πορεία στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Παράλληλα δημιουργήσαμε ένα ισχυρό δίκτυο εμπίστων συνεργατών, μαζί με τους οποίους μπορούμε να εξασφαλίσουμε ολοκληρωμένος λύσεις για των σχεδιασμό, την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την λειτουργία κάθε είδους κτίσματος.

Το γραφείο αποτελείται από ομάδα αρχιτεκτόνων με επικεφαλής τον Πέππα Νικόλαο αρχιτέκτονα μηχανικό Ε.Μ.Π. με μελετητικό πτυχίο Γ' τάξης. Ο Πέππας Νικόλαος είναι ομότιμο μέλος του μελετητικού γραφείου Αρχιτεκτονική Ο.Ε. Δ' τάξης με πολυετή εμπειρία σε δημόσια έργα στην χώρα μας.


https://www.peppasnarchitects.com/en/index.php

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ktirio.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.