Δασκαλάκη Κυριακή

Η Κυριακή Δασκαλάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1970. Σπουδάζει αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και αποκτά το πτυχίο της το 1997.
Τα πρώτα δέκα χρόνια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας της ζει και εργάζεται στην Αθήνα  ενώ παράλληλα διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στο Ηράκλειο με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης κατοικίες και εμπορικά καταστήματα. Το διάστημα 2001 έως 2007 συνεργάζεται με το γραφείο Πανταζή – Ράπτη αποκτώντας πολύτιμη μελετητική εμπειρία σε έργα του δημοσίου (όπως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες  Αθήνα 2004)  και ιδιωτών.
Το 2007 μεταφέρει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στο Ηράκλειο Κρήτης και ιδρύουν μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη το γραφείο kmd architecture + construction ως συνέχεια μιας ξεχωριστής  πολυετούς μελετητικής και εργοταξιακής εμπειρίας αντίστοιχα.
Με φρέσκιες ιδέες και πάθος, συνδυάζουν δημιουργικά τους κλάδους τους: την αρχιτεκτονική και την κατασκευή και παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών: από τη μελέτη, το σχεδιασμό και την αδειοδότηση έως την επίβλεψη, την κατασκευή και τη διαχείριση κτιριακών έργων  ποικίλων τομέων και μεγεθών.
Τα έργα τους, δημόσια κα ιδιωτικά, περιλαμβάνουν μονοκατοικίες, οικιστικά συγκροτήματα, κτίρια γραφείων, χώρους εκπαίδευσης, και καταστήματα ενώ παράλληλα  δραστηριοποιούνται στην ανακαίνιση και διαμόρφωση εσωτερικών χώρων κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, σε αποκαταστάσεις κτιρίων και στο σχεδιασμό επίπλων και χρηστικών αντικειμένων.
Έχοντας πάντα το συντονιστικό ρόλο σε όλες τις φάσεις της μελέτης και της κατασκευής, δουλεύουν μαζί με τους πελάτες, τους συμβούλους και τους εργολάβους από την αρχική ιδέα, το σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίηση.

www.kmd.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.