Αραχωβίτης Γιώργος + Μπόμπου Λιάνα - ΔΟΜΟΡΙΝΘΟΣ Α.Ε.

Η εταιρία Δομόρινθος ιδρύθηκε το 1985, έχει έδρα την Αθήνα και είναι μελετητική εταιρία αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών, καθώς και παροχής υπηρεσιών συμβούλου κτιριακών και άλλων τεχνικών έργων.
Από την αρχή της ίδρυσης της έχει σαν βασικό άξονα της δουλειάς της τη συμβολή στην ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό έριξε το βάρος της στην εκπόνηση μελετών μεγάλης κλίμακας, ιδιαίτερα σε έργα του Δημοσίου, τα οποία έχουν υψηλότερες απαιτήσεις αρχιτεκτονικής σύνθεσης και μορφολογίας.
Στηρίχτηκε και στηρίζεται στη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, παρακολουθεί και υιοθετεί την εξέλιξή της και αναπτύχθηκε σε μια εταιρία με δυνατότητα εκπόνησης, μεγάλης κλίμακας μελετών με υπεύθυνο τρόπο, ταχύ και ποιοτικά υψηλών απαιτήσεων.
Αναλαμβάνει ολόκληρο το πακέτο μιας μελέτης, αρχιτεκτονικής, στατικής, ηλεκτρομηχανολογικής, τις τεχνικές προδιαγραφές οικοδομικών εργασιών καθώς και τις ειδικές μελέτες που απαιτεί το έργο, ακουστική, περιβαλλοντική, κυκλοφοριακή, κλπ. Εχει σταθερή συνεργασία με μελετητικά γραφεία για τις κατηγορίες αυτές των μελετών και εξασφαλίζει την οργάνωση και τον συντονισμό τους.
Συνεργάζεται για κάθε θέμα με ειδικούς συμβούλους, ώστε να εξασφαλίζει σχεδιασμό με υψηλή ποιότητα.
Εχει εκπονήσει μελέτες πολλών κατηγοριών έργων.
Παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας και τις αξιοποιεί για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μέσα από τον σχεδιασμό των κτιρίων. Αξιοποιεί τις πλούσιες πηγές ήπιων μορφών ενέργειας που διαθέτει η χώρα μας, ενσωματώνει στον σχεδιασμό των κτιριών στοιχεία βιοκλιματικής και περιβαλλοντικής αρχιτεκτονικής.
 

www.domorinthos.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.