ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Δημοσιεύτηκε: 2019 / τεύχος 01 / σελίδα 107

Οι στόχοι της επαγγελματικής μελέτης φωτισμού είναι η πλήρης ικανοποίηση τόσο των γενικών, όσο και των ειδικών αναγκών σε φωτισμό όσων ζουν ή εργάζονται σε ένα χώρο, η ορθολογική διαχείριση της ενέργειας που καταναλώνεται, η αρμονική ενσωμάτωση στην αρχιτεκτονική και η ανάδειξη αυτής, καθώς και η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας ανάλογα με τη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στον εσωτερικό χώρο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Η σχεδίαση, η εγκατάσταση και η διαχείριση των συστημάτων φωτισμού σε στεγασμένους και υπαίθριους χώρους στάθμευσης απαιτεί την τήρηση συγκεκριμένων προδιαγραφών. Στο παρόν άρθρο αυτές οι προδιαγραφές αναλύονται και επιμερίζονται…
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Σύντομη επισκόπηση των ευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ12464-1:2011 και EN15193:2007 με στόχο τη διεύρυνση των παραμέτρων σχεδιασμού του φωτισμού στη διαμόρφωση του εσωτερικού περιβάλλοντος και στην ενεργειακή κατανάλωση.
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ

Η αρχιτεκτονική μορφή του κτιρίου, τα υλικά κατασκευής του, ο περιβάλλων χώρος του, οι φωτεινές πηγές και τα φωτιστικά σώματα επηρεάζουν και διαμορφώνουν το φωτισμό ανάδειξης της όψης του.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.