ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77

Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η θωράκιση των κτιρίων έναντι τρομοκρατικών ενεργειών με την ανάληψη παθητικών και ενεργητικών μέτρων αποτελεί μια σύγχρονη απαίτηση, η οποία παρουσιάζει αυξητικές τάσεις. Σ' αυτό το άρθρο παρουσιάζονται οι προτάσεις και οι νομοθεσίες διαφόρων…
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

O σχεδιασμός του τεχνητού φωτισμού στα ξενοδοχεία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα τόσο για τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας όσο και για την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής των κτιρίων.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.