ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77
Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Η θωράκιση των κτιρίων έναντι τρομοκρατικών ενεργειών με την ανάληψη παθητικών και ενεργητικών μέτρων αποτελεί μια σύγχρονη απαίτηση, η οποία παρουσιάζει αυξητικές τάσεις. Σ' αυτό το άρθρο παρουσιάζονται οι προτάσεις και οι νομοθεσίες διαφόρων…
ΤΟ ΦΩΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ & ΔΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ - ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ
Το φως χαρακτηρίζεται συχνά ως η τέταρτη διάσταση στο σχεδιασμό. Αποκαλύπτει τους όγκους, ξεδιπλώνει τη σύνθεση, γεμίζει τα κενά, σκιάζει τα πλήρη. Κάτω από το φως του ήλιου ένα αμήχανο…
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
O σχεδιασμός του τεχνητού φωτισμού στα ξενοδοχεία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα τόσο για τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας όσο και για την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής των κτιρίων.