Επαγγελματικός κλιματισμός MIDEA

  • Δημοσιεύτηκε: 2020 / τεύχος 03 / σελ.139

Ο Όμιλος Τουρνικιώτη δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με πλήθος εγκαταστάσεων σε κάθε τύπου επαγγελματικές, οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές. Η ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Τουρνικιώτη, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των εταιρείας Midea Commercial (VRF, heat pumps, fancoils) στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού κλιματισμού, του κορυφαίου κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης και οικιακών συσκευών.
Τα κλιματιστικά μηχανήματα της Midea διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, την αθόρυβη λειτουργία τους αλλά και την υψηλή τους ενεργειακή απόδοση, η οποία συμβάλλει καταλυτικά στη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
Η εταιρεία ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης, στελεχωμένο με μηχανικούς μεγάλης εμπειρίας στον τομέα του κεντρικού κλιματισμού και μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών, η οποία ανανεώνεται συνεχώς.
ΣΕΙΡΕΣ MIDEA VRF INVERTER V6 & V6i
Οι σειρές VRF της Midea διαθέτουν εξωτερικές μονάδες inverter από 8 kW (mini VRF) έως 270 kW. Ιδιαιτέρως οι νέες σειρές V6, V6i διαθέτoυν πολύ υψηλούς συντελεστές απόδοσης COP, EER, προσδίδοντας έτσι στον επαγγελματία ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το κόστος ενέργειας που καταναλώνουν.
Επίσης η Midea διαθέτει και τη σειρά Heat Recovery (V4+R), με την οποία μπορεί ταυτόχρονα να επιλεχθεί ψύξη σε ορισμένες εσωτερικές μονάδες και θέρμανση σε άλλες μέσω της ίδιας εξωτερικής μονάδας.
Οι σειρές VRF της Midea CAC διαθέτουν μονάδες αερισμού - εξαερισμού (εναλλάκτες θερμότητας τύπου VAM), που προκλιματίζουν τον αέρα, υποβοηθώντας το σύστημα κλιματισμού και επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ MIDEA M THERMAL & FANCOILS
Οι αντλίες θερμότητας της Midea M Thermal 2nd Generation A++ DC Inverter καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίπτωση για την κάλυψη των αναγκών ενός χώρου σε ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης. Είναι κατάλληλες για σύνδεση με δίκτυο σωμάτων (καλοριφέρ), fancoils, ενδοδαπέδια θέρμανση - δροσισμό.
Οι συμπιεστές των μονάδων είναι inverter, που σημαίνει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας (και συνεπώς χρημάτων), κατά μέσο όρο περίπου 70%, σε σύγκριση με τις συμβατικές λύσεις θέρμανσης.
Βασικά πλεονεκτήματα
• Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.
• Συνεχή, αδιάλειπτη λειτουργία θέρμανσης.
• Πλήρη αυτονομία.
• Απομακρυσμένο χειριστήριο εσωτερικού χώρου.
• Τρεις λειτουργίες με ένα μηχάνημα: ψύξη, θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης.
• Μικρό κόστος αγοράς, γρήγορη απόσβεση.
• Δεν απαιτούνται συνήθως εργασίες εντός του χώρου.
• Εφαρμογή σε νέες και υφιστάμενες κατοικίες.
• Χρησιμοποιείται οικολογικό φρέον R-410A. Πολύ σύντομα η Midea θα εγκαινιάσει και τη νέα σειρά με επίσης οικολογικό φρέον R-32.
• Διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ’ οίκον".
Οι οικιακού τύπου αντλίες είναι μονοφασικές ή τριφασικές και το εύρος των αποδόσεων κυμαίνεται από 5 kW έως 16 kW. Βεβαίως η Midea διαθέτει σε άλλες σειρές αντλίες θερμότητας από 30 kW έως 1.440 kW (Aqua tempo super series II inverter), καλύπτοντας έτσι οποιαδήποτε ανάγκη, οποιαδήποτε ζήτηση.

Τηλ.: 2105288871
www.mideacac.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Νέος λέβητας φυσικού αερίου της Vaillant ecoTEC plus IONI

Νέος λέβητας φυσικού αερίου της Vaillant ecoTEC plus IONI

Με τους επίτοιχους λέβητες ecoTEC VU και VUW plus ΙΟΝΙ, η Vaillant κατάφερε να δημιουργήσει ένα απόλυτα ευέλικτο σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Χάρη στο μεγάλο εύρος λειτουργίας…
Mitsubishi Electric Νέα σειρά αντλιών θερμότητας υψηλής τεχνολογίας

Mitsubishi Electric Νέα σειρά αντλιών θερμότητας υψηλής τεχνολογίας

Οι αντλίες θερμότητας Ecodan & Zubadan δημιουργούν τις εξαιρετικές συνθήκες άνεσης και καταφέρνουν να συνδυάζουν κορυφαία απόδοση στην παροχή θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας μέσα…
Κεραμικά δομικά προϊόντα - Αναβαθμίζοντας το σύγχρονο κτιριακό δυναμικό

Κεραμικά δομικά προϊόντα - Αναβαθμίζοντας το σύγχρονο κτιριακό δυναμικό

Τα τελευταία χρόνια η κλιματική κρίση έχει θέσει νέες προκλήσεις στον κατασκευαστικό κλάδο, που αφορούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην αναβάθμιση και στη βιωσιμότητα του κτιριακού αποθέματος. H αναβάθμιση των κτιρίων επιτυγχάνεται…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.