ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77

Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Σύντομη επισκόπηση των ευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ12464-1:2011 και EN15193:2007 με στόχο τη διεύρυνση των παραμέτρων σχεδιασμού του φωτισμού στη διαμόρφωση του εσωτερικού περιβάλλοντος και στην ενεργειακή κατανάλωση.
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

Oι υπαίθριοι χώροι, που αποτελούν τους “πνεύμονες” των αστικών περιοχών, επεκτείνουν τη λειτουργία τους και κατά τις νυχτερινές ώρες με τη χρήση του τεχνητού φωτισμού.
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Στις μέρες μας ο επιτυχημένος φωτισμός των εμπορικών καταστημάτων παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς καλείται, όχι μόνο να προσφέρει λύσεις σε πρακτικά θέματα, αλλά και να συμβάλει στη δημιουργία κατάλληλης ατμόσφαιρας…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.