ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77
Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΟ ΦΩΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ & ΔΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ - ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ
Το φως χαρακτηρίζεται συχνά ως η τέταρτη διάσταση στο σχεδιασμό. Αποκαλύπτει τους όγκους, ξεδιπλώνει τη σύνθεση, γεμίζει τα κενά, σκιάζει τα πλήρη. Κάτω από το φως του ήλιου ένα αμήχανο…
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Ο φωτισμός των μουσείων και των εκθεσιακών χώρων έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός ποιοτικού χώρου υψηλών προδιαγραφών τόσο για τη μετάδοση της γνώσης και την επικοινωνία μεταξύ του επισκέπτη…
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
O σχεδιασμός τεχνητού φωτισμού γύρω ή μέσα στο νερό αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τη σύνθεση μοναδικών νυκτερινών εικόνων.