Εrmonassa/ METKANT

Η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ Α.Ε. από το 1993 προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα μελετών και εφαρμογών στον ελληνικό ιδιωτικό και δημόσιο κατασκευαστικό τομέα. Πολιτική της εταιρείας είναι η εκτέλεση κατασκευών, τεχνικών έργων και υποδομών, που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος, όσο και για την αποτελεσματικότητα της κατασκευαστικής διαδικασίας.
Η οργανωτική δομή, προσαρμοσμένη στους στόχους και τις ιδιαιτερότητες μιας σύγχρονης και εξειδικευμένης τεχνικής εταιρείας, εφαρμόζεται από έμπειρους συνεργάτες μηχανικούς, οικονομοτεχνικό και εργατοτεχνικό δυναμικό και υποστηρίζεται από τον πλέον προηγμένο μηχανολογικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε έργα υψηλών απαιτήσεων, ειδικές κατασκευές, βιομηχανικά κτίρια, έργα υποδομών, αθλητικά κέντρα καθώς και σε υπηρεσίες συντήρησης τεχνικών έργων, διατηρώντας πάντοτε ανταγωνιστικές τιμές και συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα και επενδύοντας στις σχέσεις εμπιστοσύνης προς τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ Α.Ε. έχει ήδη διακριθεί για τις πρωτοποριακές και καινοτόμες εφαρμογές της, που αποτελούν αντικείμενο μελέτης για το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και παρουσιάζονται σε διεθνή συνέδρια τεχνολογίας και κατασκευών.

logo black

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: www.ermonassa.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 210 6844747
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 308, Χαλάνδρι, ΤΚ:15232

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

cccca94b261821a70360c70113f60ddc XL

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.