Ανακαίνιση και επέκταση αγροτικής κατοικίας

  • Evolution Design

Η όλη επέμβαση αφορά στα υπνοδωμάτια δύο αγροτικών κατοικιών, που ανακαινίστηκαν, καθώς και σε ένα στούντιο που δημιουργήθηκε σε  μια παλιά κουζίνα, της οποίας η οροφή είχε καταρεύσει και αντικαταστάθηκε από μια νέα, γυάλινη, στο Zhoushan, Κίνα. Κατασκευάστηκε επίσης ένα  "κουτί" από οπλισμένο σκυρόδεμα, το οποίο έχει θέα στη θάλασσα. Σκυρόδεμα επιλέχθηκε ειδικά για να βοηθήσει το σπίτι να αντέξει τη διάβρωση που απορρέει από το σκληρό θαλάσσιο κλίμα. Ο νέος χώρος χρησιμεύει ως κοινόχρηστος χώρος. Στο σύνολο της αποκατάστασης υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του νέου και του παλαιού. Φωτογραφίες JianPing Yang, Yong Zhang.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινη επένδυση

Ξύλινη επένδυση

Ξύλινη επένδυση - διαχωριστικό με αποθηκευτικούς χώρους διαμορφώνει το χώρο του γραφείου σε κατοικία στο Palo Alto της Καλιφόρνια, Η.Π.Α.
Λεπτομέρεια ανοιχτής κουζίνας εστιατορίου

Λεπτομέρεια ανοιχτής κουζίνας εστιατορίου

Εστιατόριο με κρέατα στο Βερολίνο. Η έμπνευση για υλικά και τα χρώματα προέρχονται από το κρέας και την εγγενή σύνδεση του με τη φωτιά. Στη φωτογραφία η μπάρα σερβιρίσματος μς…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.