Εξωτερικοί χώροι κατοικίας στην Πάρο

Το σπίτι βρίσκεται στον οικισμό Καμάρι στο νησί της Πάρου. Έχει δυτικό προσανατολισμό στη μεγάλη πλευρά, με θέα στη θάλασσα και την Αντίπαρο. Οι όγκοι των κατοικιών παρατάσσονται γραμμικά στη θέα, δημιουργώντας μια αυλή προσκολλημένη στην πλαγιά στη νότια πλευρά. Οι αυλές σχηματίζονται δίπλα στο σαλόνι, και προσαρμόζονται στην κλίση του οικοπέδου. Η αυλή της πέργκολας είναι προστατευμένη από τους βόρειους ανέμους σε άμεση σχέση με το σαλόνι και την πισίνα. Μια ευρεία κλίμακα συνδέει την υπαίθρια τραπεζαρία με την πισίνα. 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση δώματος με deck και φυτά

Διαμόρφωση δώματος με deck και φυτά

Το δώμα μιας μικρής μονοκατοικίας μετατράπηκε σε χώρο ευχάριστο και χρήσιμο, με τη διαμόρφωση ενός μικρού deck και ενός κήπου με βρύα. Φωτογραφία Stepan Vrzala.
Μετατροπή παλιού εργοστασίου σε κατοικία

Μετατροπή παλιού εργοστασίου σε κατοικία

Δύο παλιά κτίρια εργοστασίου ενώθηκαν και ανακαινίστηκαν για να στεγάσουν πενταμελή οικογένεια στη Νέα Υόρκη. Επάνω στον παλιό τοίχο από τούβλα πακτώθηκε η μεταλλική σκάλα. Φωτογράφος Magda Biernat.
Μία κατοικία ενσωματωμένη στη φύση

Μία κατοικία ενσωματωμένη στη φύση

Φυτεμένα δώματα, ζαρντινιέρες, ξύλο και πέτρα μικροί φιλικοί όγκοι συνθέτουν μια εικόνα γεμάτη φύση και γαλήνη στην κατοικία αυτή στην Καλιφόρνια. Το μαόνι, έρχεται σε συμφωνία με την πέτρα και…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.