ΚΤΙΡΙΟ DESIGN

Το Kτίριo Design ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την εφαρμογή συστημάτων φέρουσας και ειδκιής υάλωσης και προσφέρει λύσεις oλοκληρωμένων κελυφών ή τμημάτων κελυφών και διαχωριστικών, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία επεξεργασίας και τοποθέτησης μετάλλων, όπως ο χαλκός και ο τσίγκος, ή μεγάλων λεπτών πλακών πορσελάνης.

Η μελέτη της αντοχής και ο λεπτομερής εξαντλητικός σχεδιασμός προσφέρουν υψηλής ποιότητας κατασκευές, δεδομένης της κατάρτισης του προσωπικού και της άμεσης παρακολούθησης και επίβλεψης του κάθε έργου.

Τα συστήματα υάλωσης heliolite® υπερέχουν των άλλων, γιατί εξασφαλίζουν μια εξωτερική γυάλινη  επιφάνεια χωρίς προεξοχές, υλοποιώντας  αξιόπιστα κάθε μορφής στερεό, ενώ τεχνικά η διαδικασία  εφαρμογής τους είναι απαιτητική μεν, αλλά πολύ απλή εάν τηρήσεις με ευλάβεια το πρωτόκολλο εφαρμογής  της.

Εφαρμόζονται σε αίθρια, υαλοσκεπές (skylights), παράθυρα οφοφής, υαλοπετάσματα, βιτρίνες και γενικά σε κάθε   γυάλινη κατασκευή.   Επίσης σε γυάλινα στηθαία και γυάλινα πατώματα.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις φυσικού φωτισμού και σκίασης, με πρόβλεψη φυσικού κλιματισμού.    Η σκίαση, με χαρακτηριστικά ποιότητας μόνιμης στέγασης εξασφαλίζεται  κατά προτίμηση με προεντε- ταμένες  μεμβράνες.

Είναι και τα εφελκυόμενα συστήματα, τα οποία προσφέρουν άμεσες λύσεις στέγασης και σκίασης, και σηματοδοτούν χώρους συνάθροισης ή αποθήκευσης, με γρήγορο, άμεσο χωρίς διατυπώσεις και οικονομικό εν τέλει τρόπο, με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Στις μεταλλικές επενδύσεις αναπτύσσουμε την Ευρωπαϊκή μέθδο KD-1.

Είμαστε στη διάθεσή σας για συζήτηση και ανάλυση κάθε κατασκευής  σας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Φράγκων 13, 54626,
τηλ.: 2310530034, φαξ: 2310530034,
e-mail: newd@ktiriodesign.eu 

www.ktiriodesign.gr
ΚΤΙΡΙΟ DESIGN

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.