Πραγματοποιήθηκε Τεχνικό Σεμινάριο για τη στεγανοποίηση, στη Θεσσαλονίκη, από το περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 19 Ιουνίου, τεχνικό σεμινάριο με τίτλο: "Στεγανοποίηση κτιρίων, πώς; Ποιοτικά υλικά και προδιαγραφές", ως προσφορά προς τους συνδρομητές του, κυρίως επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών.
Στο σεμινάριο, διάρκειας 4 ωρών, κύριοι ομιλητές ήταν οι καθηγητές οικοδομικής του Α.Π.Θ. Δημήτρης Μπίκας και Δημήτρης Αραβαντινός, με συντονιστή τον εκδότη και πολιτικό μηχανικό Πέτρο Παπαϊωάννου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν με επιστημονικό τρόπο αλλά και με σύγχρονη κατασκευαστική νοοτροπία, οι σωστές μέθοδοι στεγανοποίησης και τα κύρια προβλήματα, που οδηγούν στην εμφάνιση υγρασίας στο κέλυφος και στο εσωτερικό των κτιρίων. Επίσης κατατέθηκαν εμπειρίες, τεχνικές πληροφορίες, μέθοδοι αντιμετώπισης της υγρασίας και άλλες σύγχρονες απόψεις για τη στεγανοποίηση των κτιρίων από εξειδικευμένους μηχανικούς/τεχνικούς των εταιρειών MAPEI, FIBRAN, ELDRY και DOMOS, οι οποίες συμμετείχαν και υποστήριξαν το σεμινάριο.

Στο τέλος διανεμήθηκαν τεχνικές σημειώσεις με οδηγίες για τη στεγανοποίηση των κτιρίων και βεβαιώσεις παρακολήθησης του Σεμιναρίου.