ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΥΛΙΚΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2017 / τεύχος 04 / σελίδα 83
Η κουζίνα στους χώρους εστίασης πρέπει να σχεδιαστεί έτσι, ώστε να είναι πλήρως λειτουργική και άνετη για οργανωμένη εργασία, να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης και να τηρεί τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ - ΤΑΣΕΙΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ
Η τεχνολογία της πληροφορικής και των επικοινωνιών θα επηρεάσει σημαντικά το σχεδιασμό της κουζίνας. Ήδη αναπτύσσονται δεκάδες ριζοσπαστικές ιδέες, που θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την κουζίνα, όπως…
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΑΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Μια λειτουργική κουζίνα υψηλής αισθητικής με σύγχρονο εξοπλισμό αποτελεί πρωταρχικό ζητούμενο σε μια ανακαίνιση κατοικίας.
YΠΑΙΘΡΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΑ
ΙΔΕΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Οι σύγχρονες υπαίθριες κουζίνες μπορούν να προσφέρουν όλες τις ανέσεις μιας εσωτερικής κουζίνας με υπερεπαρκή χώρο για προετοιμασία γευμάτων. Σε συνδυασμό με ένα διαμορφωμένο χώρο εστίασης,…