Πολυδιαιρούμενα συστήματα κλιματισμού VRF CITY MULTI

  • Δημοσιεύτηκε: 2020 / τεύχος 05 / σελ. 97

To σύστημα VRF (Variable Refrigerant Flow) είναι ένα πολυδιαιρούμενο και άμεσης εκτόνωσης σύστημα κλιματισμού, στο οποίο μία εξωτερική μονάδα μπορεί να συνδεθεί με πολλές εσωτερικές μονάδες, σχεδιασμένες ώστε να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε χώρου. Η λειτουργία κάθε εσωτερικής μονάδας ελέγχεται ανεξάρτητα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.
Τα συστήματα VRF CITY MULTI της Mitsubishi Electric διακρίνονται για τις υψηλές τιμές ενεργειακής απόδοσης, την εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία και τη διασφάλιση της βέλτιστης άνεσης σε γραφεία, κατοικίες, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και δημόσια κτίρια.
Ενσωματώνουν πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής όπως:
• Την δισωλήνια τεχνολογία συστήματος ανάκτησης θερμότητας. Εν αντιθέσει με τα συμβατικά τρισωλήνια συστήματα της αγοράς, τα συστήματα R2 Heat Recovery της Μitsubishi Electric προσφέρουν εκτός από τη μείωση του ετήσιου κόστους λειτουργίας σημαντική μείωση στο κόστος εγκατάστασης και αυξημένη ευελιξία.
• Την κορυφαία αποκλειστική τεχνολογία ZUBADAN που επιτυγχάνει τη λειτουργία των εξωτερικών μονάδων στη θέρμανση σε απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες (έως τους -25°C) και εγγυάται εξαιρετικές αποδόσεις θέρμανσης. Τα συστήματα ΖUBADAN είναι πρωτοποριακά καθώς είναι σε θέση να έχουν πλήρη απόδοση θέρμανσης σε θερμοκρασία περιβάλλοντος έως -15°C.
• Τον εναλλάκτη θερμότητας με επίπεδη σωλήνα αλουμινίου που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση εναλλαγής θερμότητας και επιτυγχάνει υψηλούς βαθμούς απόδοσης SEER / SCOP.
• Την τεχνολογία REPLACE MULTI της Mitsubishi Electric για την επαναχρησιμοποίηση, αντικατάσταση και ανανέωση των παλαιότερων συστημάτων VRF που χρησιμοποιούν ως ψυκτικό μέσο το R22 ή R407C με ταυτόχρονο καθαρισμό των σωληνώσεων από το ορυκτέλαιο και πλήρωση με ψυκτικό μέσο R410A. Αυτό το σύστημα συλλογής ορυκτέλαιου είναι πατενταρισμένη τεχνολογία της Mitsubishi Electric, βραβευμένη το 2007 από το ιαπωνικό Ινστιτούτο Καινοτομίας (JII). Η χρήση της σειράς REPLACE MULTI μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του κόστους εγκατάστασης έως και 55% σε σχέση με την ολική αντικατάσταση ενός συστήματος VRF.
Οι ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού VRF διατίθενται από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε, μια εταιρεία με 27χρονη παρουσία και πορεία στην ελληνική αγορά ως αποκλειστικός διανομέας των προηγμένων συστημάτων κλιματισμού της Mitsubishi Electric και με πολύ μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων συστημάτων.
Το εξειδικευμένο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προτείνοντας την κατάλληλη επιλογή, σχεδιάζοντας το σύστημα που ταιριάζει σε κάθε χώρο και αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη.

Τηλ.: 2105288888
www.TournikiotisGroup.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Marmoline Monosis με το καινοτόμο σύστημα χρωματισμού SVR Cool Façade

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Marmoline Monosis με το καινοτόμο σύστημα χρωματισμού SVR Cool Façade

Το Marmoline Monosis είναι ένα ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων (παλαιών και νέων), προσαρμοσμένο στις εξαιρετικά ιδιαίτερες ελληνικές κλιματικές συνθήκες, λόγω των οποίων σε πολλές περιοχές της χώρας…
Το νέο ευρωπαϊκό Green Deal για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων

Το νέο ευρωπαϊκό Green Deal για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κυκλοφόρησε στις 15 Δεκεμβρίου 2021 την πολυαναμενόμενη πρόταση αναθεώρησης της oδηγίας για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων (EPBD). Η οδηγία αυτή θεσπίζει απαιτήσεις για την ενεργειακή απόδοση…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.