5 νέες Junior Suites στο Olympion Sunset Hotel, στη Χαλκιδική

Το 5* ξενοδοχείο OLYMPION SUNSET κατασκευάστηκε το 2008 σε ένα  παραθαλάσσιο οικόπεδο 5000,00 τ.μ, στη Φούρκα Χαλκιδικής. Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις καλύπτουν επιφάνεια 2750,00τ.μ και αναπτύσσονται σε δυο ορόφους, περιλαμβάνοντας 16 studio, 20 deluxe δωμάτια, 21 σουίτες και κοινόχρηστους χώρους. Στο ημιυπόγειο τμήμα βρίσκονται το συνεδριακό κέντρο, δύο ιδιωτικές σουίτες και το πολυτελές spa, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στους επισκέπτες.

Λόγω της αυξανόμενης πληρότητας του ξενοδοχείου, αποφασίστηκε από τους ιδιοκτήτες η δημιουργία 5 νέων δωματίων υψηλών προδιαγραφών. Το πρώην restaurant – bar μετατράπηκε σε πολυτελείς junior suites ιδιαίτερης αισθητικής από το αρχιτεκτονικό γραφείο Νίκος Σγουρός & Συνεργάτες, που είχε αναλάβει και τη μελέτη του ξενοδοχείου το 2006.

Τα νέα δωμάτια που βρίσκονται μπροστά στην θάλασσα, διαφέρουν από τα παλαιοτέρα, παρουσιάζοντας μια νέα αισθητική πρόταση, η οποία συνδυάζει τα γήινα χρώματα, το σύγχρονο design και την πολυτέλεια. Το ξανθό χρώμα της άμμου και το λαδί της ελιάς που συναντάμε στην ύπαιθρο της Χαλκιδικής, σε συνδιασμό με τις λευκές μαρμάρινες επιφάνειες και το φυσικό ξυλό δημιουργούν ένα ήρεμο, κομψό και απόλυτα ελληνικό σύνολο. Οι γήινες αποχρώσεις που επιλέχθηκαν για τα υφάσματα εναρμονίζονται με το χώρο, εντείνοτας την ατμόσφαιρα που ο αρχιτέκτονας ήθελε να αποδώσει. Η χρήση του καθρέφτη πίσω από τις ξύλινες επενδύσεις διασκεδάζουν τη σύνθεση δημιουργώντας ένα διαρκές παιχνίδισμα με τα υπόλοιπα υλικά.

Τα λουτρά σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του δωματίου. Η ανοιχτή πρόσβαση στους νιπτήρες και η χρήση του τζαμιού προσφέρουν έναν ενιαίο λειτουργικό χώρο και ελευθερία κινήσεων. Επιλέχτηκαν οι αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου μαρμάρου, δημιουργώντας μια μοντέρνα αισθητική προσέγγιση. 

Περισσότερα...

Στοιχεία έργου

APXITEKTONIKH MEΛETH: Νίκος Σγουρός & Συνεργάτες, Νίκος Σγουρός, Κατερίνα Γλιά
EΠIBΛEΨH: Νίκος Σγουρός & Συνεργάτες
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ: Νίκος Σγουρός, Κατερίνα Γλιά
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ: Νίκος Σγουρός & Συνεργάτες, Κατερίνα Γλιά
TOΠOΘEΣIA: Παραλία Φούρκας, Χαλκιδική
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΟΛΥΜΠΙΟΝ Α.Ε.
ΣYNOΛIKO EMBAΔO KTIPIOY: 240 m²
XPONOΣ MEΛETHΣ: 2018
XPONOΣ KATAΣKEYHΣ: 2018 
ΦΩTOΓPAΦIEΣ: Εμμανουήλ Παπαδόπουλος – Stereosis Creative Photography

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ KTIRIO.GR

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΤΙΡΙΑ

Ξενοδοχείο Carda Beach στην Κω

Ξενοδοχείο Carda Beach στην Κω

Το έργο αφορά στην επέκταση και αναβάθμιση υφιστάμενου ξενοδοχείου Β΄ τάξης 118 κλινών σε ξενοδοχείο πολυτελείας 410 κλινών, ιδιοκτησίας της "Σαίντ Κρίστοφερ Κως Α.Ε.". Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 1.500…
Ξενοδοχείο 5 αστέρων Zante Maris Suites

Ξενοδοχείο 5 αστέρων Zante Maris Suites

Το Zante Maris Suites, ξενοδοχείο της Xenos Group Hotels, αναπτύσσεται σε έναν λόφο στην περιοχή Πλάνου στη Ζάκυνθο. Η χωροθέτηση των κτιρίων ξεκινά με το κεντρικό κτίριο στη χαμηλότερη στάθμη…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.