Η κύρια είσοδος της κατοικίας οριοθετείται από μία ξύλινη κατασκευή από πηχάκια, η οποία επενδύει τόσο τον τοίχο όσο και την οροφή, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος από την πλευρά του κλιμακοστασίου. Η ξύλινη επένδυση αποτελείται από πηχάκια ξύλου δρυός, που ενσωματώνουν τεχνητό φωτισμό με ταινίες LED, δημιουργώντας έτσι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι φωτός και σκιάς εντός του χώρου.
Φωτογραφία: : Nikos Bavdinoudis - Christos Dimitriou / Studiovd.gr

 

2. KTIRIO T.SQUAREARCHITECTS WOODWORK 6

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Μετατροπή βιομηχανικού κτιρίου σε χώρο γραφείων

Μετατροπή βιομηχανικού κτιρίου σε χώρο γραφείων

Το κτίριο του 1927, που στέγαζε την κρεαταγορά της Βουδαπέστης, άλλαξε χρήση και μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο χώρο εργασίας. Μέσα από τη σύνθεση διαφορετικών επιπέδων, η αρχιτεκτονική ομάδα αξιοποίησε τον…
Ειδικές κατασκευές από διάτρητη λαμαρίνα

Ειδικές κατασκευές από διάτρητη λαμαρίνα

Το λευκό χρώμα επισημαίνεται μέσα από ειδικές κατασκευές διάτρητης λαμαρίνας χάλυβα, αντισταθμίζοντας την έντονη αντίθεση με το μαρμάρινο δάπεδο. Οι ανάλαφρες κατασκευές χρησιμοποιούνται ως ζαρντινιέρες, ράφια, πτυσσόμενες διαχωριστικές επιφάνειες, κάθισμα,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.