Ξύλινα περιστρεφόμενα διαχωριστικά σε ενιαίο χώρο

  • Tal Goldsmith Fish Design Studio

Αξιοποιώντας τον άπλετο φυσικό φωτισμό, η παλέτα των υλικών σε αυτή την κατοικία χαρακτηρίζεται από τη χρήση ανοιχτών χρωμάτων και φυσικών υλικών. Ο ενιαίος χώρος του ορόφου διαχωρίζεται με το χώρο του κλιμακοστασίου μέσω κατακόρυφων, περιστρεφόμενων ξύλινων πετασμάτων. Τα γεωμετρικά μοτίβα και ο διάτρητος χαρακτήρας τους υπογραμμίζουν τις δρύινες υφές, οι οποίες κυριαρχούν στην κατοικία. House of Tranquility στο Ισραήλ. Φωτογραφίες: Amit Geron.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινη ψευδοροφή

Ξύλινη ψευδοροφή

Ξύλινη ψευδοροφή και δάπεδο από σκυρόδεμα σε μονοκατοικία στη Φλόριδα. Φωτογραφία Nikolas Koenig.
Διαχωριστικά κατασκευασμένα από χαρτί

Διαχωριστικά κατασκευασμένα από χαρτί

Στο σχεδιασμό του γραφειακού χώρου για διαφημιστική εταιρεία στην Αθήνα, χρησιμοποιήθηκαν πρωτότυπα διαχωριστικά πετάσματα. Συντίθενται ως αυτοφερόμενα στοιχεία και είναι κατασκευασμένα από χάρτινες, χρωματιστές μονάδες, που συναρμολογούνται και αποκτούν στατικότητα.…
Μετατροπή βιομηχανικού κτιρίου σε χώρο γραφείων

Μετατροπή βιομηχανικού κτιρίου σε χώρο γραφείων

Το κτίριο του 1927, που στέγαζε την κρεαταγορά της Βουδαπέστης, άλλαξε χρήση και μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο χώρο εργασίας. Μέσα από τη σύνθεση διαφορετικών επιπέδων, η αρχιτεκτονική ομάδα αξιοποίησε τον…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.