Κινητό σύστημα τοίχων σε εμπορικό κατάστημα στο Άμστερνταμ.

  • S-P-A-C-E

Στο νέο κατάστημα οπτικών Ace & Tate στο Άμστερνταμ ο χώρος οργανώνεται σε γαλάζιες και πορτοκαλί περιοχές. Οι αρθρωτοί τοίχοι από μέταλλο και χρωματιστό ακρυλικό γυαλί μπορούν να μετακινηθούν, εξυπηρετώντας διαφορετικές χρήσεις. Αυτό το κινητό σύστημα τοίχων επιτρέπει σχετική ελευθερία στο τρόπο έκθεσης των προϊόντων και τη διαρρύθμισης του χώρου για τη φιλοξενία εκθέσεων και εκδηλώσεων.

Αρχιτεκτονική μελέτη: S-P-A-C-E
Φωτογραφίες: Wouter van der Sar

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαχωριστικός τοίχος - βιβλιοθήκη σε χώρο γραφείων

Διαχωριστικός τοίχος - βιβλιοθήκη σε χώρο γραφείων

Στο νέο χώρο γραφείων της ομάδας αρχιτεκτόνων LAN (Local Architecture Network) στο δώμα πολυκατοικίας στο Παρίσι, έχει κατασκευαστεί ένας διαχωριστικός τοίχος – βιβλιοθήκη. Το διαχωριστικό είναι κατασκευασμένο από ξύλο και…
Ξύλινη επένδυση τοίχου και οροφής

Ξύλινη επένδυση τοίχου και οροφής

Η κύρια είσοδος της κατοικίας οριοθετείται από μία ξύλινη κατασκευή από πηχάκια, η οποία επενδύει τόσο τον τοίχο όσο και την οροφή, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος από την…
Μετατροπή βιομηχανικού κτιρίου σε χώρο γραφείων

Μετατροπή βιομηχανικού κτιρίου σε χώρο γραφείων

Το κτίριο του 1927, που στέγαζε την κρεαταγορά της Βουδαπέστης, άλλαξε χρήση και μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο χώρο εργασίας. Μέσα από τη σύνθεση διαφορετικών επιπέδων, η αρχιτεκτονική ομάδα αξιοποίησε τον…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.