Επένδυση οροφής με ξύλινες δοκούς

  • ONG & ONG

Διακόσμηση της οροφής τραπεζαρίας με ξύλινες δοκούς στην κατοικία 17BR - House στη Σιγκαπούρη. 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαχωριστικός τοίχος - βιβλιοθήκη σε χώρο γραφείων

Διαχωριστικός τοίχος - βιβλιοθήκη σε χώρο γραφείων

Στο νέο χώρο γραφείων της ομάδας αρχιτεκτόνων LAN (Local Architecture Network) στο δώμα πολυκατοικίας στο Παρίσι, έχει κατασκευαστεί ένας διαχωριστικός τοίχος – βιβλιοθήκη. Το διαχωριστικό είναι κατασκευασμένο από ξύλο και…
Σύνθεση διαχωριστικού από μέταλλο και ξύλο

Σύνθεση διαχωριστικού από μέταλλο και ξύλο

Το διαχωριστικό επεμβαίνει στην αισθητική ποιότητα της διαμόρφωσης του χώρου, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κρήτη. Η σύνθεση από μαύρο μέταλλο συνδυάζει λεπτομέρειες από ξύλο και αποκτά επιπλέον λειτουργικό χαρακτήρα, ενσωματώνοντας…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.