Ελαφρά γυάλινα διαχωριστικά γραφείου

Ο νέος χώρος της εταιρείας "Enthoosia", που βρίσκεται στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα, συνδυάζει το στοιχείο της "open plan" προσέγγισης με μια μοντέρνα, απέριττη αισθητική.
Σκυρόδεμα, μέταλλο, γυαλί και εμφανείς εγκαταστάσεις, που διατρέχουν το κτίριο, δίνουν στο χώρο έναν έντονο, μοντέρνο και απέριττο χαρακτήρα.
Ο σχεδιασμός ακολουθεί λιτές γραμμές, σε μεγάλες ευθείες, που οργανώνουν το χώρο σε εργασιακούς και κοινόχρηστους χώρους. Τα εσωτερικά χωρίσματα είναι ελάχιστα και με λεπτό σκελετό, ώστε ο εργασιακός χώρος να καρπώνεται όσο γίνεται περισσότερη άνεση και διαμπερότητα. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται και η ευελιξία στις μελλοντικές προσαρμογές της εταιρίας.
ΦΩTOΓPAΦOΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΠΑΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινα διαχωριστικά

Ξύλινα διαχωριστικά

Ξύλινα κατακόρυφα στοιχεία ως διαχωριστικά σε καθιστικό κατοικίας στην Κύπρο. Φωτογραφίες: Χρήστος Παπαντωνίου
Διαχωριστικά με συμπαγή τούβλα

Διαχωριστικά με συμπαγή τούβλα

Το έργο έχει σχεδιαστεί ως γραφείο και εκθεσιακός χώρος εταιρείας εισαγωγής αθλητικών ειδών στην Τουρκία. Από την αρχή, η μεγαλύτερη πρόκληση του έργου ήταν η αντιμετώπιση των περιορισμών του διαθέσιμου…
Χρωματιστά μεταλλικά χωρίσματα

Χρωματιστά μεταλλικά χωρίσματα

Χρωματιστές μεταλλικές κατασκευές εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες μικρών συναντήσεων, προσφέροντας την απαραίτητη ηχοαπορρόφηση, υποδιαιρώντας τις χρήσεις και δημιουργώντας μία μοντέρνα όμορφη ατμόσφαιρα.Φωτογραφία: Kλεάνθης Δημήτρης

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.