Υαλοστάσιο σε κατοικία με οικολογική συνείδηση στο Λος Άντζελες

  • Belsberg Architects.

Υαλοστάσιο που δεν διακόπτεται από κανένα συμπαγές στοιχείο, έχει μεγάλο μήκος και εκτείνεται από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Μ' αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται άπλετο φως στους εσωτερικούς χώρους και απεριόριστη θέα. Αρχιτεκτονική μελέτη: Belsberg Architects. Φωτογραφία: Benny Chan

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Σταθερά ξύλινα κουφωματα

Σταθερά ξύλινα κουφωματα

Τα βελτιστοποιημένα κρύσταλλα στα κουφώματα σε συνδυασμό με τη θερμική μάζα του σκυροδέματος και τη μεγάλη θερμοχωρητικότητα των πέτρινων τοίχων, δημιουργούν ένα καλά μονωμένο κέλυφος, που διευκολύνει τη σωστή απόδοση…
Φυσικός φωτισμός στο εσωτερικό της κατοικίας

Φυσικός φωτισμός στο εσωτερικό της κατοικίας

Στο εσωτερικό υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα από κουφώματα αλουμινίου ώστε το φυσικό φως να φωτίζει τον χώρο. Το πάτωμα καλύπτεται από πλακίδια μεγάλου μεγέθους, ανοιχτού χρώματος ώστε να ταιριάζει με τους…
Γυάλινα χωρίσματα σε γραφειακό χώρο

Γυάλινα χωρίσματα σε γραφειακό χώρο

Ο χώρος εργασίας διαμορφώνεται με γυάλινα χωρίσματα, απελευθερωμένος από τοίχους, σε μία σύζευξη της διαφάνειας με την ιδιωτικότητα. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζεται ο γεωμετρικός χαρακτήρας των επί μέρους στοιχείων, μέσω του κρυφού…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.